Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2013

Сирілянина через «КОРОЛЕВУ»?!


Біля кафе «Королева бензоколонки» в Пирятині зав’язався новий кіносюжет


Сирілянина через «КОРОЛЕВУ»?!

У ніч на 18 лютого поблизу автостанції №1 у Пирятині зчинилася стрілянина. У результаті троє потерпілих з різними пораненнями потрапили в лікарню. Згодом про інцидент заговорило чи не все місто, показали сюжет по місцевому телебаченню.

 З’ясовуючи обставини стрілянини, ми дізналися, що епіцентром конфлікту стало цілком мирне кафе з кіношною назвою «Королева бензоколонки» (саме там знімали однойменний фільм).

 – У нас у кафе відпочивала компанія: троє хлопців і одна дівчина, – розповідає власниця закладу Тетяна Стельмах. – Сиділи нормально. Підійшов ще один відвідувач, узяв каву – одну, другу. Чи, може, він їм щось сказав, чи вони йому. Закінчилося тим, що вони вийшли на вулицю «поговорити» й почали битися. Учотирьох напали на того хлопця, який пив каву.

І той почав тікати в бік заправки, до пирятинської вежі. Видно, побачив, що від них не втече, витягнув пістолет і почав стріляти. Одного поранив у ногу, другого – у живіт, а дівчині влучив у ногу. Дівчина з простреленою ногою повернулася назад у кафе й до барменші: «То ти направила, щоб нас побили?». Наша працівниця сказала, що той хлопець тільки попросив добавити кави й цукру.

А дівчина вдарила її по голові пляшкою й розбила голову. Оце все, що в нас було в кафе. Узагалі в самому приміщенні ніхто не бився, бо основна потасовка була на вулиці.

 Тетяна Григорівна запевняє, що в кафе не було п’яних. Гуляли цілком культурно, ніщо не віщувало такого повороту подій. Після інциденту приїхала «швидка» й забрала поранених у лікарню. Барменші зробили перев’язку, і вона вже виходить на роботу.

 – Таких випадків у нас ще не було, – продовжила власниця кафе. – Спокійно працюємо вже 12 років. Буває, що на вулиці поб’ється молодь, бо ми ж тут на перехресті всіх доріг, поруч ринок, автостанція, і всі сходяться сюди на ніч. На жаль, міліції у нас поруч немає. Отакий насичений мікрорайон – і без правоохоронного контролю!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поезд "Шкода": почему двухэтажка "едет не туда"

 – У компанії, що сиділа в кафе у ніч на 18 лютого, були жителі села Нові Мартиновичі Пирятинського району та дівчина з Борисполя на Київщині, – доповнив картину події начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв. – Конфлікт стався близько першої години ночі – за попередніми даними, через дівчину, яку чи то ображали, чи до неї хтось чіплявся. Особу людини, яка стріляла з травматичного пістолета, ще не встановлено.

 Міліція Полтавщини звертається до всіх з проханням: якщо хто-небудь володіє інформацією про особу, котра скоїла це кримінальне правопорушення, повідомте до Пирятинського райвідділу міліції або за тел. 102.

 Людмила ПЕРЕДЕРІЙ
Події та коментарі


Схожі матеріали:
👁 1568
Категорія: Актуально
Теги: УМВС України, Юрій Сулаєв, Королева бензоколонки, пирятин, стрілянина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ