Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.09.2017

Ретро-карнавал у Пирятині "Королева бензоколонки"


Захід присвятили виходу на екрани 55 років однойменної комедії


Ретро-карнавал у Пирятині "Королева бензоколонки"У суботу, 26 серпня, в райцентрі Пирятин на Полтавщині влаштували перший карнавал "Королева бензоколонки".

Його приурочили до 55-річчя виходу на екрани однойменної комедії, яку знімали саме біля місцевої автостанції на трасі Київ-Харків.

Під час карнавалу влаштували ходу в одязі тих часів, коли знімався фільм, спортивні конкурси (як і в комедії – на роликах, "приборі для стрункості", скакалці), виставку ретро-техніки, пригощали пирятинськими пиріжками.

І, звісно ж, улаштували перегляд самої стрічки "Королева бензоколонки", що вважають одним із символів Пирятина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова поетична збірка Марії Бойко - «Які круті до щастя сходи»

Нагадаємо, у комедії розповідається про Людмилу Добрийвечір (її зіграла акторка Надія Румянцева), якій не вдалося потрапити до ансамблю "Балет на льоду".

Тож вона вирішила тимчасово влаштуватися заправницею на АЗС біля автостанції. Вона не лише опанувала нову професію, а й радикально змінила роботу всієї бензоколонки та автостанції.

 


Схожі матеріали:
👁 1837
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: Королева бензоколонки, пирятин, крнавал




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ