Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.09.2019

Скульптури з льоду: прикраса вашого весілля зимою


Найпопулярніші скульптури з льоду для весільної урочистості


Ваша зимова весільна церемонія буде удвічі зимовою, якщо ви використовуватиме при оформленні свого весілля лід і скульптури з льоду. Це досить сміливо і оригінально. А найважливіше - це божевільно красиво. Компанія "Ice-drive" здійснює виготовлення крижаних весільних прикрас на замовлення ice-drive.com.ua. Крижана скульптура допоможе зробити весілля незабутнім і подарувати гостям відчуття казки!

Безумовно, лід - це не лише кубики у вашій холодильній камері, але і відмінний податливий матеріал для скульптури. Найпопулярніші скульптури з льоду для весільної урочистості - це лебеді, дельфіни, серця, крижані скульптури молодожонів. Ці витвори мистецтва можна прикрасити кольорами, як внутрішньо, так і зовні.

Скульптури з льоду: прикраса вашого весілля зимою
 

Але існують і найбільш оригінальні і цікаві рішення. Це може бути як айсберг з кольорами усередині, так і кошик з кольорами. Також в якості ідей, можна обіграти крижані ліхтарики, що світяться зсередини, крижаний дублікат весільного торта, крижаний акваріум з рибами усередині і так далі. Хочете додати перцю вашій весільній урочистості? Зробіть крижану скульптуру перцю з різними видами перцю усередині. Ця скульптура не залишиться непоміченою.

Але це ще далеко не усе можливі варіанти використання льоду на вашому весіллі. Здивуйте усіх присутніх крижаним посудом: починаючи з салатниць і закінчуючи склянками. Використайте кольоровий лід, лід разом з кольорами, зеленню і іншими предметами. Подібні крижані столові прилади залишать незабутні враження. Окрім того, можна спорудити з льоду вази для кольорів. Це оригінально і практично.

Лід в первинному стані знаходитися близько 6 годин, залежно від освітлення і місця розташування. Тому цю справу краще доручити професіоналам. Вони знають, як зробити так, щоб лід зберігав свою форму максимально довго. Він максимально довго радуватиме вас і ваших гостей.

Ви можете спробувати зробити самостійно незвичайний барвистий посуд, заморозивши у воді квіти і шматочки фруктів. А потім використати їх, наприклад, на дівішніку. Для цього вам знадобитися дві глибокі тарілки однакової форми і висоти, але різного розміру. Налийте у велику чашу води на одну третину, а після поставте меншу чашу у велику. Закріпіть краї обох місткостей ізоляційною стрічкою або скотчем, так щоб менша тарілка була нерухома. У воду між чашами покладете квіти, або зелень, шматочки фруктів і ягоди.

Поставте цю конструкцію в холодильну камеру на усю ніч або доки вода не замерзне. Після цього налийте в меншу чашу теплу воду (але не гарячу, інакше лід репне), і відокрем її від льоду. Потім постав велику чашу в теплу воду і обережно витягни крижану чашу. Готово!

Схожі матеріали:
👁 525
Категорія: Прес-реліз
Теги: весілля, урочистості, Скульптури з льоду




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ