Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.09.2022

Стартап SkyFLy представив персональний 2-місний eVTOL з дальністю польоту до 320 км.


SkyFLy Axe здатний до вертикального польоту


двомісний персональний літак eVTOL під назвою Axe. SkyFLy Axe

Лондонський стартап SkyFLy відкрив попередні замовлення на свій двомісний персональний літак eVTOL під назвою Axe. SkyFLy Axe здатний до вертикального польоту, але має крила, і його унікальна конструкція не вимагає обертових двигунів або крил, що обертаються - замість цього двигуни встановлені під фіксованим кутом, що знижує вагу і складність, а також підвищує безпеку і міцність.

Дві пари компактних крил забезпечують Axe більшу дальність польоту, ніж його конкуренти, дозволяють плануючу посадку для більшої безпеки і навіть забезпечують стандартний енергозберігаючий зліт і посадку літаків з нерухомим крилом там, де доступна звичайна злітно-посадкова смуга.

Крила мають ширину 16,4 фути і мають пропелери діаметром 4,9 фути на кожному кінці. На кожну опору встановлено два двигуни потужністю 70 кВт. Літак розвиває високу швидкість 100 миль на годину (160 км/год) та дальність польоту до 200 миль (320 км).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер із Кривого Рогу своїми руками зібрав гоночний болід потужністю 124 кінських сил

Axe важить 428 кг з акумуляторною батареєю на 48 кВтг на борту і здатний піднімати вантаж або людей вагою до 172 кг та долати відстань до 160 км у польоті на акумуляторі. У таксі також є гібридний варіант, в якому використовується акумулятор меншого розміру разом з генератором, що збільшує запас ходу, якщо вам потрібно подорожувати далі. Гібридний агрегат збільшить час польоту до 2 годин, забезпечуючи постійну потужність 50 кВт при зниженні загальної ваги лише на 55 кг. Його максимальна злітна маса збільшена до 600 кг, а максимальна тяга заявлена ​​на рівні 700 кг.

двомісний персональний літак eVTOL під назвою Axe. SkyFLy Axe


Салон eVTOL має два сидіння, розташовані поруч. eVTOL може злітати та приземлятися вертикально, але якщо ви хочете злетіти як літак, йому потрібна злітно-посадкова смуга довжиною всього 50 метрів, каже SkyFLy.

 


Схожі матеріали:
👁 328
Категорія: Технології
Теги: eVTOL, літак, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ