Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.11.2017

Тиждень безпеки дорожнього руху (ФОТО)


З 13 по 19 листопада в закладах освіти Гребінківщини проведено Тиждень безпеки дорожнього руху


Тиждень безпеки дорожнього рухуЗ 13 по 19 листопада 2017 року в закладах освіти Гребінківського району проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

В рамках проведення Тижня в школах поновлено інформаційно-довідкові куточки з питань безпеки дорожнього руху, тематичні стенди, «Абетки безпеки».

17 листопада 2017 року відбувся єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека життя», присвячений важливості використання світлоповертаючих елементів та профілактиці екстремального хобі - зачепінгу.

В Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася виставка в шкільній бібліотеці на тему «Дотримуйся Правил дорожнього руху!» та виставка дитячих малюнків «Твій друг – безпечний рух».

В Почаївській ЗОШ І-ІІІ ст. учениці 11 класу презентували свої роботи на дану тематику: Осипчук Марія - відеоролик “Безпечна дорога з школи до дому”, Шовкопляс Анастасія - буклет.

Педагог-організатор Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст. Улянченко Антоніна Олексіївна разом з учнівським педагогом-організатором цієї школи Пиж Мартою підготували та провели виховний захід з безпеки дорожнього руху для учнів молодших та середніх класів; для учнів 9-11 класів проведено навчання та перевірку знань з правил дорожнього руху.

У Майорщинській ЗОШ І-ІІІ ст. 14 листопада відбулася зустріч начальника сектору реагування патрульної поліції Гребінківського ВПГУНП в Полтавській області Новікова О.О. з школярами, на якій він розповів учням про особливості роботи патрульної поліції, продемонстрував сучасні засоби захисту; також бажаючі учні могли спробувати відчути себе в ролі поліцейських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №2: "Міс золота осінь"

В ході зустрічі спеціалістом Полтавської обласної молодіжної громадської організації "Твій Світ" Чепуром О.С. була проведена гра-вікторина з правил дорожнього руху. Олександр Сергійович подарував учням книги, олівці, розмальовку «Безпека руху на вулиці», флікери.

У закладі дошкільної освіти "Веселка" м. Гребінка вихованці середньої «А» групи під керівництвом вихователя Черненко А.В. повторили знання з безпеки дорожнього руху.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху

 

Тиждень безпеки дорожнього руху



Схожі матеріали:
👁 1144
Категорія: Шкільний екран
Теги: Фото, безпека руху, флікери, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ