Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.09.2013

Транспорті міліціонери проводять операцію "Зброя та вибухівка"


Правоохоронці лінійного відділу на ст. Гребінка у 42-річного мешканця Чернігівщини вилучили предмет за зовнішніми ознаками схожий на кастет


Транспорті міліціонери проводять операцію "Зброя та вибухівка"

З метою попередження та розкриття злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами співробітниками транспортної міліції Південної залізниці проводиться оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Зброя та вибухівка».

Так, під час відпрацювання території обслуговування оперативники лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський у 47-річного громадянина вилучили тротилову шашку, яку за словами чоловіка, він знайшов поблизу одного з водойомів та збирався використати для глушіння риби.

У іншого 57-річного громадянина правоохоронці цього ж лінвідділу вилучили металевий предмет кустарного виробництва, схожий на кастет. Житель Харківської області пояснив, що даний виріб знайшов та носив для самозахисту.

А у 22-річного жителя Сумщини харківські транспортні міліціонери вилучили металевий предмет кустарного виробництва по типу «нунчаки». Парубок пояснив, що зброю зберігав для самооборони.

Оперативниками лінійного відділу на ст. Основа у 56-річного мешканця Харківської області було вилучено обріз двоствольної мисливської рушниці. Чоловік зізнався, що зброю виготовив сам з метою подальшого продажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінні нововведення для водіїв

Співробітники карного розшуку лінійного відділу на ст. Кременчук у 25-річного молодика вилучили ніж кустарного виробництва, схожий на мисливський. Мешканець Кременчука розповів, що даний ніж знайшов на зупинці громадського транспорту.

Працівниками лінійного відділу на станції Лозова у 43-річного місцевого мешканця було вилучено металеву банку, в якій знаходилась речовина сірого кольору, зовні схожа на порох, вагою близько 100 грамів. Зі слів громадянина, порох він знайшов у місцевому парку та зберігав з метою подальшого збуту.

Правоохоронці лінійного відділу на ст. Гребінка у 42-річного мешканця Чернігівщини вилучили предмет за зовнішніми ознаками схожий на кастет, який він носив з метою самозахисту.

Наразі всі речові докази вилучені та направлені на експертизу. Події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, а також за ч.2 ст. 263 КК України (Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу), максимальне покарання за якою становить три роки позбавлення волі.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 1302
Категорія: Актуально
Теги: кастет, міліція, вибухівка, зброя, Транспорті міліціонери, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ