Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2013

У першу неділю листопада відзначають день соціального працівника та ракетних військ і артилерії


У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери


У першу неділю листопада відзначають день соціального працівника та ракетних військ і артилерії

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

В 2013 році День працівника соціальної сфери України припадає на 3 листопада.

День ракетних військ і артилерії України

Професійне військове свято українських ракетників і артилеристів приурочено дню, в який в роки Великої Вітчизняної Війни, 3-го листопада 1943-го року, при високої щільності артилерії на ділянці прориву оборони противника, була розпочата операція з визволення столиці України - міста Києва. Він відзначається на підставі Указу Президента незалежної України від 31-го жовтня 1997-го року № 1215/97.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валюта впадает в сон

За військової традиції в «День ракетних військ і артилерії» керівники країни і вищі чини Міністерства Оборони України вітають своїх колег з цим військовим професійним святом. Військовослужбовці які відзначилися, представляються до державних нагород, присвоєння позачергового військового звання. Проводиться вручення пам’ятних подарунків і урядових грамот з подяками від командування, влаштовуються святкові концерти та різноманітні заходи за участю ветеранських організацій.

Схожі матеріали:
👁 929
Категорія: Актуально
Теги: свято, день соціального працівника




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ