Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.07.2017

У Золотоніському районі через буревій металева 115-тонна конструкція зерносховища впала на залізничну колію


На відрізку лінії ст. Гребінка - ст. ім. Тараса Шевченка рух потягів було призупинено


У Золотоніському районі через буревій металева 115-тонна конструкція зерносховища впала на залізничну коліюЯк інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 1 липня о 21:40 внаслідок буревію на території зерносховища ТОВ «Нібулон», розташованому у селищі Вознесенське, було повалено металевий бункер для зберігання зерна.

Внаслідок події вітром металеву конструкція вагою 115 тон перенесло за 150 метрів на залізничні колії станції «Пальміра» Одеської залізниці.

Внаслідок події рух пасажирських та вантажних потягів був переведений за резервною схемою. На відрізку лінії ст. Гребінка - ст. ім. Тараса Шевченка рух потягів було призупинено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду на залізниці не працювали світлофори

У Золотоніському районі через буревій металева 115-тонна конструкція зерносховища впала на залізничну колію.

Для проведення відновлювальних робіт на місце події зі ст. Шевченкове та ст. Знам`янка, прибули 2 відновлювальних потяги Укрзалізниці. О 05:12 год. усі металеві конструкції були прибрані з залізничних колій, після чого рух потягів відновлено в повному обсязі.

На місці події працювала мобільно-оперативна група Управління.

Схожі матеріали:
👁 860
Категорія: Прес-реліз
Теги: Потяг, вітер, Гребінка, НІБУЛОН




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ