Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.10.2021

Український центр кінезітерапії, як ефективний метод лікування опорного-рухового апарату


Кінезотерапія – це ефективна заміна традиційному медикаментозному лікуванню, яке відбувається за допомогою спеціальних вправ, спрямованих на зміцнення


Український центр кінезітерапії, як ефективний метод лікування опорного-рухового апарату

Кінезотерапія – це ефективна заміна традиційному медикаментозному лікуванню, яке відбувається за допомогою спеціальних вправ, спрямованих на зміцнення кістково-м'язової системи. Український центр кінезітерапії проводить лікування активним і пасивним руху з метою відновлення належного функціонування хребта і м'язового апарату, рухливості в суглобах і т.д.

В якості лікарського засобу виступають декомпресійні вправи на спеціальних тренажерах. Підходить для пацієнтів із захворюваннями опорно-рухового апарату, післяопераційних ускладнень, парези і паралічі після інсульту, а також при інших функціональних розладах організму.


Український центр кінезітерапії
 

Етапи лікування в кінезітерапії

Консультація

Процес лікування стандартно починається з консультації з лікарем і інструктором, які розкажуть про можливості лікування і наслідки подібного лікування. Проводиться індивідуально вивчення медичних документів, на базі яких визначаються оптимальні вправи для досягнення мети.

Діагностик

Проводиться безпосередня оцінка здоров'я пацієнта і проводиться опитування. Лікар проводить мануальну і візуальну оцінку стану м'язів, хребта і суглобів. Проведення діагностичних вправ, щоб визначити функціональність м'язів для визначення можливих протипоказань і призначень при лікуванні. Розробляється остаточна тактика лікування і пацієнт отримує відповідний матеріал для вивчення.

Лікування

Пацієнт повинен виконувати всі лікарські призначення в центрі кинезитерапии або будинку. Необхідно постійно контролювати самопочуття і відслідковувати динаміку стану. Складається індивідуальна програма вправ, яка включає в роботу глибокі м'язи спини без осі навантаження на хребет. Пацієнт повинен відвідувати додаткові маніпуляції: гімнастика, масаж, кріопроцедури і т.д. Усе спрямовано на те, щоб зняти больовий синдром і повністю вилікувати м'язи.

Супровід

Уже на етапі, коли пацієнт відчуває себе стабільно, він виписується. Тривають заняття в домашніх умовах, або може відвідувати український центр кінезітерапії на умовах абонемента. Основне завдання - дотримуватися всіх рекомендацій для підтримки нормального стану.


Український центр кінезітерапії
 

Все це в тандемі дозволяє досягти неймовірних результатів: поліпшується фізичний стан, знімається больовий синдром, відновлюється фізична активність, зміцнюються м'язи, зв'язки і суглоби, підвищується імунітет і поліпшується обмін речовин. Але важливо підібрати надійний український центр кінезітерапії, в якому працюють справжні професіонали.



Схожі матеріали:
👁 285
Категорія: Прес-реліз
Теги: опорного-руховий апарат, Кінезотерапія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ