Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.10.2018

«Укрпошта» припинить доставляти пенсії полтавцям


Компанія зосередиться на побудові поштово-логістичного та фінансового бізнесу в містах


«Укрпошта» припинить доставляти пенсії полтавцямЗ 1 січня 2019 року «Укрпошта» припиняє адресну доставку пенсій. Про це повідомив генеральний директор підприємства Ігор Смілянський. Він заявив, що доставка пенсій додому пенсіонерам – збиткова, у 2019 році збитки від такої послуги склали 1,2 мільярда гривень і компенсувати ці втрати «Укрпошті» держава не збирається.

Також у інтерв’ю виданню UNNкерівник підприємства повідомив, що з нового року по всій Україні ліквідують від 5 до 7 тисяч відділень, а персонал буде звільнено:

– Компанія зосередиться на побудові поштово-логістичного та фінансового бізнесу в містах, а також там, де це доцільно і прибутково. Універсальні послуги, як і раніше, надаватимемо по всій країні.

Прес-секретар «Укрпошти» Михайло Василенко детально пояснив причини припинення адресної доставки пенсій. За його словами, тариф на цю послугу не переглядався з 2004 року, при цьому нарахування у фонд оплати праці і соціальні заходи мали постійно зростати. А після підняття рівня мінімальної зарплати до 3700 гривень вже два роки «Укрпошта» доставляє пенсії собі у збиток.

Схожі матеріали:
👁 766
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Укрпошта, пенсії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ