Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2015

“Укрпошта” запрацювала без обідньої перерви


Кількість відділень Укрпошти в обласних центрах, що працюють без обідньої перерви зросла на 114 і становить нині 257


“Укрпошта” запрацювала без обідньої перервиКількість відділень Укрпошти в обласних центрах, що працюють без обідньої перерви зросла на 114 і становить нині 257.

«Зручність і доступність в отриманні послуг є вирішальними чинниками для споживача, – відзначає керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Саме тому для Укрпошти основне завдання – бути не лише там, де потрібно клієнту, а й працювати тоді, коли йому зручно. Сьогодні переглядаються режими роботи поштових відділень з метою їх наближення до реальних потреб клієнтів».

Кожен знає, як важко буває «вирватися» з роботи, щоб вирішити свої особисті проблеми з банком чи якоюсь державною установою. Адже час обідньої перерви у всіх установах однаковий. Аби зробити послуги поштового зв’язку доступними для працюючих клієнтів, Укрпошта ще навесні цього року розпочала перегляд режимів роботи відділень, розташованих у великих містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 3,7 млн.грн. ПДВ відшкодовано підприємствам Лубенщини з початку року

Подовжений режим роботи відділень передбачає роботу з понеділка по п’ятницю до 21.00, а деяких відділень по Україні до 22.00 год., а також роботу у суботу та неділю.

З новим режимом роботи відділень клієнти самі обирають, коли їм завітати на пошту. Ознайомитися з повним переліком відділень поштового зв’язку, які працюють у цілодобовому або подовженому режимі, можна на сайті Укрпошти.

Схожі матеріали:
👁 839
Категорія: Актуально
Теги: Укрпошта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ