Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.10.2018

Урок пам'яті з нагоди 74-ої річниці визволення України від нацистських загарбників


Бібліотекар публічної бібліотеки Цимбал О.М. ознайомила учнів з цікавою дитячою літературою про захисників України різних епох


Урок пам'яті з нагоди 74-ої річниці визволення України від нацистських загарбниківЗ нагоди 74-ої річниці визволення України від нацистських загарбників, з метою ознайомлення підростаючого покоління з подіями Другої світової війни, Гребінківський міський народний краєзнавчий музей проводить акцію: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!».

24 жовтня для учнів 1-А класу опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 (вчитель Єгорова Н.І.) завідувач народним краєзнавчим музеєм Безвиненко Л.А. організувала екскурсію до пам’ятника загиблим в роки Другої світової війни та провела урок пам'яті «Слава героям-захисникам».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всеукраїнський семінар "Лідерство і менеджмент змін у шкільній реформі"

Бібліотекар публічної бібліотеки Цимбал О.М. ознайомила учнів з цікавою дитячою літературою про захисників України різних епох. Учні поклали квіти до пам’ятника та вшанували пам'ять хвилиною мовчання.


 
Урок пам'яті
 
 
Урок пам'яті
 
 
Урок пам'яті


Схожі матеріали:
👁 672
Категорія: Шкільний екран
Теги: урок пам'яті, школа, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ