Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.09.2018

Відбулась чергова 11 сесія сьомого скликання


Чергова 11 сесія Гребінківської міської ради відбулася 24 вересня 2018 року


Відбулась чергова 11 сесія сьомого скликанняНа черговій 11 сесії Гребінківської міської ради, що відбулася 24 вересня 2018 року, розглянуто 17 питань. Спочатку депутати затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог. Потім внесли ряд змін до програм та бюджету Гребінківської ОТГ. В зв’язку з тим, що на території громади з’явилося чимало нових дитячих майданчиків, депутати затвердили план проведення їх інвентаризації та паспортизації.

Далі розглянули блок освітніх питань. А саме: внесли зміни та доповнення до штатних розписів загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківської міської ради; затвердили рішення про встановлення та виплату стипендій учням-переможцям ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям міжнародних та всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям ІІ (обласного) етапу конкурсу захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України; затвердили Положення та порядок проведення конкурсу та призначення на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру та ліквідували логопедичний пункт та психолого-медико-педагогічну консультацію, що створені при відділі освіти.

Палку дискусію серед депутатів визвало питання про погодження проведення польових пошукових досліджень на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади. Голова постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я Кулікова Т.В. виступила із зауваженням щодо неналежного оформлення заявки на проведення пошукових робіт на території м. Гребінка. Тому вирішено перенести розгляд даного питання на наступну сесію.

 
Відбулась чергова 11 сесія сьомого скликання
 

Також депутати прийняли рішення приєднатися до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад. Дане рішення має на меті сприяти реалізації механізмів для досягнення рівності можливостей жінок і чоловіків у житті Гребінківської ОТГ.

Крім того розглянуто ряд питань про надання дозволів на розробку документації із землеустрою та про затвердження документацій із землеустрою.

Відбулась чергова 11 сесія сьомого скликання
 

У різному депутат Обруч О.О. звернувся до депутатів із проханням розглянути питання про виділення коштів на облаштування квартири, яку було надано Грекову А.М., що перебував на квартирному обліку при виконкомі Гребінківської міської ради. Вирішили повернутися до розгляду даного питання за підсумками виконання бюджету ОТГ.
 
Відбулась чергова 11 сесія сьомого скликання


Схожі матеріали:
👁 781
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: сесія, Гребінка, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ