Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2021

Відеодомофон - надійний захист від непрошених гостей


Існують бездротові моделі відеодомофонів, які дозволяють управляти роботою обладнання, використовуючи мобільні пристрої.


Відеодомофон представляє собою сучасний електронний пристрій зв'язку, який допомагає захистити житло від будь-яких непрошених гостей. Він дає можливість не просто почути голос, але і бачити зображення людини на спеціальному екрані.

Відеодомофон - надійний захист від непрошених гостей
 

Установки відеодомофонів зазнали величезні зміни з боку установників і з боку замовників. У зв'язку з цим найбільш популярними моделями охоронних механізмів для офісу, квартири і заміського будинку стали дешеві системи у вигляді практичних домофонів з трубкою, або ж охоронні пристрої із записом за визначенням руху. Під'їзні відеодомофони стали також невід'ємною частиною для багатьох українських багатоквартирних будинків.
  • відеоспостереження за відвідувачами будинку і їх діями,
  • подачу певних звукових сигналів, які сповіщають про прихід гостей,
  • спілкування з відвідувачами за допомогою переговорного аудіо,
  • здійснення відео- або фотофіксації відвідувачів в автоматичному режимі,
  • дистанційне відкриття вхідних дверей,
  • зберігання значної кількості відео- або фотоінформації,
  • приховане відеоспостереження за обставиною біля під'їзду і ін.

Існують бездротові моделі відеодомофонів, які дозволяють управляти роботою обладнання, використовуючи мобільні пристрої. Вони можуть сповіщати господарів квартири про те, що гостії вже біля вхідних дверей.

Інтернет-магазин Security Store пропонує широкий вибір найрізноманітніших відеодомофонів тільки від перевірених виробників і по самим прийнятними розцінками. Компанія не тільки реалізує багатофункціональні вироби, а й гарантує їх тривалу і справну роботу. Ви можете вибрати будь-яку модель, виходячи зі своїх потреб. У разі необхідності, менеджери інтернет-магазину готові проконсультувати з усіх питань придбання даних пристроїв.

Чому варто вибрати саме інтернет-магазин?

  • Значний асортимент різноманітних моделей пристроїв.
  • Прийнятні розцінки і наявність спеціальних вигідних пропозицій.
  • Надійність використання всіх наших систем і гарантія на них.
  • Оперативна обробка кожного замовлення і індивідуальний підхід.
Не варто намагатися встановити домофон самостійно. Цей винахід електроніки - дуже примхливий виріб, і до нього потрібен підхід фахівців, які знають свою справу. Установка домофонів здійснюється тільки кваліфікованими майстрами, які можуть організувати підключення відеодомофона до вашої квартирі, офісу або будинку на будь-якій стадії ремонту і після.

Інтернет-магазин Security Store працює для вашої безпеки кожен день!

Схожі матеріали:
👁 371
Категорія: Прес-реліз
Теги: відеодомофон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ