Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2020

Віктор Лисак прокоментував антирекорд захворюваності на CОVID-19


Летальні випадки потрапляють до статистики тоді, коли є лабораторні підтвердження, що людина, яка померла, має позитивний результат коронавірусу


За останню добу в області підтвердили 21 смерть людей з CОVID-19 та 580 нових діагностованих випадків захворювання. Це найбільше за весь час. Як розповів директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак, в статистику за добу щодо інфікованих та померлих  від CОVID-19 потрапили дані відразу за 10 днів.


Віктор Лисак прокоментував антирекорд захворюваності на CОVID-19
 
 
«Летальні випадки потрапляють до статистики тоді, коли  є лабораторні підтвердження, що людина, яка померла, має позитивний результат коронавірусу. Так, до сьогоднішньої статистики потрапили всі померлі за 10 днів із 11 жовтня. Зокрема, на лікуванні в 3-й лікарні перебувало 14 пацієнтів. Щодо них очікували підтвердження  лабораторного центру», – сказав Віктор Лисак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині COVID-19 підтвердили у 7 осіб, є летальний випадок

Також 200 осіб, у яких виявили коронавірус і внесли до сьогоднішньої статистики,  були продіагностовані раніше в приватних клініках.

Схожі матеріали:
👁 476
Категорія: Актуально
Теги: Вірус, україна, коронавірус, спалах коронавірусу, Полтавщина, COVID-19




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ