Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.12.2015

За результатами податкового та митного аудиту Головного управління ДФС Полтавської області до Державного бюджету сплачено понад 53 млн грн


Сплачено донарахованих сум до бюджету 53 млн. 44 тис.грн., рівень стягнення становить 41,6%


За результатами податкового та митного аудиту Головного управління ДФС Полтавської області до Державного бюджету сплачено понад 53 млн грнЯк повідомила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова впродовж січня-листопада 2015 року Головне управління Державної фіскальної служби Полтавської області здійснювало свою роботу відповідно до Плану основних питань економічної та контрольної роботи на 2015 рік.

Так, протягом вище зазначеного періоду підрозділами податкового та митного аудиту Головного управління було проведено 984 документальних перевірки суб’єктів господарювання. З них: планових – 140, позапланових – 844, що на 612 документальних перевірок менше в порівняні з минулим роком (в т.ч. планових – 194, позапланових – 1402).

За результатами контрольно – перевірочної роботи до Державного бюджету донараховано всього – 793 млн. 787 тис.грн., з яких узгоджено податкових зобов’язань – 127 млн. 652 тис.грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щодо визначення бази оподаткування доходу податком на доходи фізичних осіб та військовим збором

Рівень узгодженості за січень - листопад 2015 року становить 16,8 %. Зменшено від'ємне значення об'єкту оподаткування податком на прибуток в сумі 130 млн. 197 тис.грн. Зменшено залишок від'ємного значення, який після бюджетного відшкодування включається до складу податкового кредиту наступного податкового періоду декларації з ПДВ в сумі – 13 млн. 400 тис.грн.

Сплачено донарахованих сум до бюджету 53 млн. 44 тис.грн., рівень стягнення становить 41,6%.
 
Ніна Добровольська, старший державний інспектор


Схожі матеріали:
👁 772
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: Державний бюджет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ