Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.06.2023

Захід у рамках платформи GIZ за сприяння Глобального Проєкту «Захист довкілля у всьому світі»


У ході зустрічі партнери визначили сфери для потенційної співпраці


Захід у рамках платформи GIZ

19 червня відбулася зустріч керівництва Пирятинської, Гребінківської, Новооржицької та Чорнухинської громад-партнерів й новоствореного комунального підприємства «Екосервіс 2022» з представниками німецької компанії з переробки відходів «Bergischer Abfallwirtschaftsverband» (BAV).

Захід у рамках платформи GIZ за сприяння Глобального Проєкту «Захист довкілля у всьому світі».

Метою є налагодження співпраці та обміну досвідом між громадами-учасниками проєкту для зміцнення розуміння практик сталого управління відходами та вивчення можливостей розбудови потенціалу щодо раціонального поводження з ТПВ.

Захід у рамках платформи GIZ
 

У ході зустрічі партнери визначили сфери для потенційної співпраці, висловили прихильність до сталого розвитку та захисту навколишнього середовища, впровадження ефективних практик поводження з відходами.

Використовуючи досвід BAV, громади прагнуть удосконалити свої системи поводження з відходами, дбаючи про збереження довкілля та здорове майбутнє своїх мешканців.


Захід у рамках платформи GIZ


Схожі матеріали:
👁 316
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: переробка відходів, Захід у рамках платформи GIZ, Екосервіс 2022




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ