Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.05.2019

Замовляємо перевірку на поліграфі


Пройти подібну перевірку може людина, яку незаконно звинувачують в якихось діях або махінаціях


Іноді, щоб встановити істину, буває недостатньо простого спілкування з людиною. Деяким людям властиво мати приховані мотиви, і це може відбитися на їх подальших діях. Наприклад, при прийомі людини на відповідальну посаду, дуже важливо, щоб він був чесним, оскільки йому доведеться мати справу з конфіденційною інформацією. Також може бути важливо, чи правдиві його рекомендації, документи про здобуття освіти, інше.

У такому разі працедавець або інша зацікавлена особа може скористатися послугами поліграфа. Оскільки вартість перевірки на поліграфі в Україні не занадто висока, ця послуга доступна практично для кожного.


Замовляємо перевірку на поліграфі


Пройти подібну перевірку може людина, яку незаконно звинувачують в якихось діях або махінаціях. Так він зможе довести свою невинність і зберегти добре ім'я. Це також може знадобитися, коли ведеться слідство і необхідно встановити істинний стан справ. У такому разі підозрюваного можуть попросити пройти таку перевірку. Тим більше вона знадобитися, коли йдеться про особливо тяжкий злочин. Такий метод допомагає в рази скоротити слідство і встановити реального винуватця.

Замовити послугу можна в агенстві "Момент істини", в якій працюють дуже грамотні фахівці. Звернувшись сюди, можна бути упевненими, що тут проведуть поліграфну перевірку на найвищому рівні. Вона напевно допоможе встановити істину, оскільки враховуватимуться численні реакції тіла людини. Усе це разом дозволить точно сказати, на які питання людина відповідає правдиво, а на які дає неправдиві відповіді.

Звичайно, перевірка проводиться тільки при добровільній згоді випробовуваного. Існує певний кодекс поліграфолога, відповідно до якого уся отримана інформація має бути конфіденційною. Вона може бути передана тільки замовникові. Це важливий принцип, який в компанії "Момент істини" строго дотримується.

Але не слід забувати, що є випадки про те, що техніку можна обдурити, якщо уміти чітко контролювати усі процеси у своєму організмі. Але такий рівень володіння власним тілом доступний тільки кращим спецагентам, так що звичайна людина не зможе провернути нічого подібного.

Схожі матеріали:
👁 447
Категорія: Прес-реліз
Теги: поліграф, Перевірка на поліграфі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ