Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.03.2018

Засідання Координаційної ради з питань реалізації державної політики стосовно сім’ї, молоді та дітей


14 березня відбулося засідання Координаційної ради


Засідання Координаційної ради14 березня 2018 року за головуванням першого заступника Гребінківської райдержадміністрації Запорожця С.В. відбулося засідання Координаційної ради з питань реалізації державної політики стосовно сім’ї, молоді та дітей на території Гребінківського району.

На засідання були запрошені головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації Хворостян О.О., директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Даценко В.В., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Жолобецька В.М., начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Онищенко М.В., завідувач сектору з питань внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Федоренко Т.В., та інспектор ювенальної превенції Гребінківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області Романченко Т.А.

Традиційно відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації проводить конкурс "Успішна жінка Полтавщини". Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Хворостян Олександра Олександрівна розповіла про умови районного конкурсу "Успішна жінка Полтавщини", який планується провести в травні 2018 року.

Були озвучені всі 18 номінацій та перелік документів, який необхідний для участі в конкурсі. Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації продовжуватиме інформаційну кампанію задля залучення успішних жінок району в даному заході.

Схожі матеріали:
👁 953
Категорія: Лубенська РДА
Теги: Гребінка, координаційна рада, РДА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ