Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.02.2011

Пам'ять про подвиг живе у серцях гребінківців



Пам'ять про подвиг живе у серцях гребінківців

Гребінківці вшанували подвиг нашого земляка, Героя Радянського Союзу Григорія Сергійовича Кагамлика.

9 лютого біля пам'ятника Г. С. Кагамлику у Гребінці відбувся мітинг, на який зібралися ветерани Великої Вітчизняної війни, представники політичних партій, громадських організацій, установ району, шкіл міста.

Перед присутніми виступили голова районної ради В. М Зінченко, перший заступник голови РДА В. О. Пісня, голова села Слободо-Петрівки В. і. Колісніченко. Провів мітинг голова міста Ф. Г. Мілевський.

Учасники урочистого зібрання поклали квіти до пам'ятника Г. С. Кагамлику, який був і залишається прикладом самовідданості, мужності і любові до Батьківщини для земляків.

А 11 - 12 лютого у Гребінці відбувся 15, ювілейний Всеукраїнський легкоатлетичний турнір пам'яті Героя Радянського Союзу Григорія Сергійовича Кагамлика. На турнір з'їхалися команди юних легкоатлетів з Полтавської, Київської, Черкаської, Чернігівської та ін. областей.

Почався турнір з урочистого параду учасників та підняття державного прапора. Перед присутніми виступили голова міста Ф. Г. Мілевський, секретар райкому КПУС. С. Івасик, голова Федерації легкої атлетики Полтавської області О. В. Горбачов.

Право покласти квіти до пам'ятника Герою Радянського Союзу Григорію Кагамлику від юнацької зміни було надано його землякам із Слободо-Петрівки, членам легкоатлетичної команди з Гребінки Наталії Сердюк та Руслану Московченку.

Як повідомив голова міста Ф. Г Мілевський, на проведення турніру виділено 1200 грн., а кошти на придбання призів переможцям виділили спонсори - райком КПУ. Виступаючі побажали учасникам турніру: «Нехай переможе сильніший, нехай переможе дружба».

Як повідомив головний суддя змагань В. П. Чернявський, Гребінківська команда виступила успішно. Найбільших успіхів досяг Ярослав Величко (Тутик), який зайняв 1 місце в бігу на 200 метрів та 2 місце в стрибках у висоту та довжину.

Ірина Рябокінь була другою в бігу на 60 метрів, а Вадим Бондар - третім в бігу на 800 метрів. Також третє місце в стибках у висоту зайняв Володимир Швидчеко.

Наталія ЛАКУША
газета "гребінчин край"
фото: ІГОРЯ СЛІПАКА


Схожі матеріали:
👁 1339
Категорія: Новини Гребінки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ