Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.02.2012

Нижня білизна для першої шлюбної ночі: вибери свій колір (ФОТО)



Нижня білизна для першої шлюбної ночі: вибери свій колір

Вибери свій колірнижньої білизни для першої шлюбної ночі.

Підбираючи весільне вбрання, наречена повинна потурбуватися не лише про те, що побачать усі гості, але і про те, що буде доступне тільки очам улюбленого чоловіка.

Психологи розробили цілу теорію відносно того, як колір нижньої білизни нареченої впливає на результат першої шлюбної ночі.

Ми вирішили дати нареченій декілька порад, яку нижню білизну вибрати і якого відтінку.

Крім того, що весільна білизна має бути красивою та сексуальною, вона ще повинна бути зручною. Купувати нижню білизну слід лише після того, як ви остаточно визначились з фасоном весільного плаття.

Якщо у вас весільне плаття – корсаж, то бюстгальтер має бути без бретелей з жорсткими чашками, кісточками і широкою застібкою на спині.

Якщо весільне плаття має глибоке декольте, то краще підібрати для нього бюстгальтер з відкритими чашками – половинками.

Для плаття з глибоким вирізом на спині підійде бюстгальтер з широко поставленими V-образными шлеями і жорсткими чашками.

Якщо ви зупинили свій вибір на вузькому платті, вам доведеться підібрати під нього еластичну комбінацію тілесного кольору без швів з еластичного матеріалу.

Якщо у вас маленькі груди, то ілюзію пишних грудей вам допоможуть створити поролонові чашки; для глибшого вирізу підійдуть чашки-половинки з подушечками.

До плаття – ампір із завищеною талією не потрібний корсет, під нього вдягається еластичне боді з чашками.

Якщо у вас пухкенька фігура, то необхідна підтримка ліфа-корсета і коректуючої  комбінації. Корсет без бретелей повинен мати кісточки не лише на ліфі, але і уздовж чашок. А аби бюстгальтер випадково не впав з-під плаття, закріпіть його в особливо небезпечних місцях декількома стібками до плаття.

Біла невинність

Звичайно, з дикими пристрастями і шаленим сексом біле навряд чи асоціюється. Проте для легкої еротики, ніжного сексу, романтичних фантазій і першої ночі кохання біла білизна - ідеальний варіант.

Світлі відтінки нижньої білизни нареченої як би говорять женихові про те, що за нареченою треба доглядати, любити і леліяти, носити на руках це ніжне і крихке створення. Наречена у білому - межа мріянь багатьох чоловіків.

Якщо хочеш насолодитися романтичним сексом із коханою людиною, вибирай білу білизну. Наречена ти чи ні - не важливо.

Нижня білизна, як у нареченої, личить усім жінкам. Головне, вибрати свою модель, яка ефектно підкреслить виділить достоінтсва фігури.

Червоно-чорна пристрасть

Червоний колір нижньої білизни, зовсім як і чорний, - сигнал для жениха, що його наречена пристрасна і темпераментна. Вона упевнена в собі і того ж вимагає від тебе, бути сміливим і сильним чоловіком навіть в ліжку, навіть в першу шлюбну ніч.

Іноді так складаються обставини, що наречена виходить заміж, вже знаходячись в " цікавому" положенні. Але це не привід відмовлятися від красивої нижньої білизни. Просто необхідно його правильно підібрати.


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 10541
Категорія: Культура
Теги: Нижня білизна, колір нижньої білизни, перша шлюбна ніч




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ