Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.02.2012

Команда "Надія – ДЮСШ" з Гребінки виборола бронзові медалі чемпіонату України з футзалу



Команда "Надія – ДЮСШ" з Гребінки виборола бронзові медалі чемпіонату України з футзалу  

9-12 лютого в місті Гребінка Полтавської області пройшов фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 1997-1998 років народження.

За нагороди турніру боролися вісім команд, які в листопаді минулого року здобули право участі в ньому, найкраще виступивши в групових відбіркових змаганнях, що відбулися в тій же Гребінці та в Калуші.
 
У фіналі чемпіонату України з футзалу його організатори запропонувати командам спершу помірятися силами в двох групах. Відповідно до проведеного жеребкування, до групи А ввійшли команди "Надія – ДЮСШ" (Гребінка), "Нафтохімік – ДЮСШ-3" (Івано-Франківськ), "Освіта" (Маневичі) та "Лідер"(Кобеляки). А групу Б склали команди "КОЛІСП" (Костопіль), "Жайвір" (Шпола), "Багіра" (Красний Лиман) і ДЮСШ-1 (Хмельницький).
 
Надалі претендувати на золоті медалі чемпіонату могли команди, які ставали переможцями в своїх групах. Право поборотися за третє місце отримували команди, які посідали в групах А і Б другі місця. Також проводилися матчі відповідно за п’яте і сьоме місця.
 
За словами головного тренера команди "Нафтохімік – ДЮСШ-3" Івана Олійника, його підопічні здобули перемоги над всіма своїми суперниками в групі, обігравши відповідно команди "Лідер" – 7:1, "Надія" – 5:4 та "Освіта" – 4:3.

В іншій групі найкраще проявила себе команда "КОЛІСП", яка, зігравши перший поєдинок з "Багірою" внічию 4:4, потім перемогла "Жайвір" – 5:0 і ДЮСШ-1 – 20:1. Костопільські футболістки й стали переможцями чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат середньої вікової категорії, обігравши у вирішальному матчі команду "Нафтохімік – ДЮСШ-3" з рахунком 8:0.
 
Бронзові медалі чемпіонату виборола команда "Надія – ДЮСШ" з Гребінки, яка у матчі за третє місце перемогла "Багіру" з Красного Лиману – 4:3. У поєдинку за п’яте місце "Освіта" обіграла команду ДЮСШ-1 з Хмельницького – 4:1, а сьоме місце забезпечила собі команда "Лідер" (Кобеляки), перемігши команду "Жайвір" (Шпола) з рахунком 5:0.
 
У складі команди "Нафтохімік – ДЮСШ-3" срібними призерами чемпіонату України з футзалу стали: Ірина Семеренко (воротар), Христина Перевізник, Роксолана Кравчук, Тетяна Барановська, Христина Татарин, Тетяна Кобрин, Ілона Винник, Ірина Фатюк і Любов Мохнач. Останню також було визнано кращим захисником фінального турніру в Гребінці.


 


Відзначилася Любов Мохнач у фіналі чемпіонату України з футзалу й двома забитими голами. Чотири голи записала до свого активу Тетяна Барановська, а по п’ять м’ячів забили у ворота суперниць Христина Перевізник і Роксолана Кравчук.
 
На думку окремих вболівальників, котрі спостерігали за перипетіями всіх матчів у Гребінці, костопільська команда "КОЛІСП" насправді заслужено стала чемпіоном України. Серед інших команд-учасників фінального турніру вона виокремлювалась своєю потужною й мобільною грою.

А ось "Нафтохімік – ДЮСШ-3", "Надія – ДЮСШ" і "Багіра" продемонстрували гру приблизно однакового рівня, тому за інших обставин кожна з них могла в підсумку завершити турнір і на іншому місці.





ukrfootball.in.ua


Схожі матеріали:
👁 2207
Категорія: Спорт
Теги: Кобеляки, ДЮСШ, Надія, Нафтохімік, Гребінка, футзал, Чемпіонат, україна, Хмельницький, лідер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ