Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.11.2012

У Гребінці відбувся товаристський футбольний матч ветеранів


До ветеранів команди "Локомотив", завітали футболісти команди "Ворскла-Зоря"


У Гребінці відбувся товаристський футбольний матч ветеранів

У жовтні, на центральному міському стадіоні відбувся футбольний матч між ветеранами міст Полтави та Гребінки, присвячений 74-й річниці створення футбольної команди "Локомотив".

До ветеранів команди "Локомотив", завітали футболісти команди "Ворскла-Зоря". На футбольне поле вийшли футболісти старші тридцяти п'яти років.

За команду гостей виступало ряд футболістів, відомих не тільки в області, а й за її межами. Наприклад, майстер спорту Олег Моргун, який захищав ворота команди майстрів "Ворскла" в чемпіонаті України. Серед гравців півзахисту виділявся Олег Власенко, відомий і нашим болільникам по виступах в дев'яностих роках за чемпіонський склад Гребінківського "Локомотиву".

Гра хоч і була товариською, проте проходила напружено, в рівній боротьбі , в якій ніхто не хотів поступатись. Перший тайм закінчився без забитих голів, та в другому таймі більш вища майстерність окремих гравців полтавців далася взнаки, і майстер спорту Андрій Матюха невідпорним ударом здалеку всамісіньку "дев'ятку" забив переможний гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські козаки та козачки линву перетягували та куліш поїдали

І Але ця поразка певно мало засмутила болільникв "Локомотивників", для яких важливіше було знову бачити на полі своїх кумирів, які наче повернулися в свої молоді роки і показували якісну, хорошу гру, але дещо повільнішу.

Важливішим було те, що ця зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Адже ветеранам - і господарям, і гостям - було приємно знову зустрітись в грі, якій вони віддали десятки років свого спортивного життя.

Гості були приємно вражені станом Гребінківського чудового футбольного поля і щиро дякували міському голові за надану можливість зіграти на ньому.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 2479
Категорія: Спорт
Теги: поле, ФУТБОЛ, стадіон, Гребінка, майстер спорту, Ворскла-Зоря, Спорт, локомотив, Андрій Матюха




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ