Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.04.2013

До знайденої на трасі під Полтавою мандрівниці вже приїхали родичі


30-річна Олена за півтора тижні здолала 500 кілометрів


До знайденої на трасі під Полтавою мандрівниці  вже приїхали родичі

Позавчора "Grebenka.com" розмістила фото знайденої під Полтавою німої дівчини, як сьогодні вранці в Котельву Полтавської області за нею вже приїхали родичі.

Як і передбачалося, у дівчини є будинок, люблячі родичі. І хоч на вигляд їй років 20, насправді цього року таємничій утікачці вже виповниться 30 років. Родом вона не з Сумщини або Харківщини, як припустили в міліції, а з Макіївки Донецької області.

- Олена з народження не говорить, та зате все чує, розуміє. Поки були живі батьки, вона жила з ними, - розповіла Наталія, невістка Олени. - Потім Олена стала жити у нас. Мій чоловік Олег - її рідний брат, єдина споріднена душа.

У будинку брата Олена почувала себе королевою, її тут люблять і зайвий раз боятися навантажити роботою. Олена практично увесь вільний час приділяла собі - чепурилася перед дзеркалом і любила гуляти на вулиці.

Ця пристрасть до піших прогулянок доставляє багато клопоту рідним. По кілька разів в рік братові доводитися її розшукувати. Але так далеко Олена ще не заходила. Від Макіївки до Котельви - 500 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавка з двома вищими освітами організувала три борделі у Києві

- Олена пропала два з половиною тижні тому, - продовжує Наталія. - Де ми її тільки не шукали?... Коли побачили орієнтування по телебаченню і в інтернеті, аж ахнули. Як вона могла так далеко піти? Квиток на потяг вона б не купила, документи будинку залишила. На автобус просто не мала засобів.

Оскільки Олена вже тиждень знаходитися в лікарні, в дорозі вона провела півтора тижні. Ймовірно, без "добрих" людей не обійшлося, які одягнули її у бушлат і підвозили. Рідні переконані, що утікачка не могла протупати 500 кілометрів.

За матеріалми "КП"


Схожі матеріали:
👁 1710
Категорія: Полтавщина
Теги: міліція, Фото, батьки, траса, Олена, Котельва, олег, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ