Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.04.2015

Голова Гребінківської РДА: "Моє кредо - чесність, порядність, справедливість ..."


Роспопов Віталій Васильович народився 23 травня 1961 року в с. Олександрівка Гребінківського району Полтавської обл.


Роспопов Віталій Васильович27 березня на Гребінківщину прибув керівник апарату Полтавської обласної державної адміністрації Микола Іванович Білоконь, щоб представити гребінківціям нового голову районної державної адміністрації Віталія Васильовича Роспопова, призначеного на цю посаду Президентом України.

Гребінківці пам'ятають, як рівно рік тому гребінківців збурило питання призначення голови РДА.

Члени Народної ради, люди, що збиралися на Народне Віче, не хотіли бачити на цій посаді чужинця і відстоювали свого кандидата - Віталія Васильовича Роспопова. Гребінківська громада хотіла, щоб при вирішенні важливих для Гребінки питань держава враховувала і її думку.

Попереду громаду чекала непроста боротьба за те, щоб її думка була почута і врахована. Пригадую, погоджуючись стати кандидатом на посаду очільника району, В.В. Роспопов сказав: "Відступити від довіри людей буде зрадою."

І ось річна епопея закінчилася перемогою тих активістів громади, Народної ради, які відстоювали місцевого кандидата А у Віталія Васильовича є шанс виправдати довіру людей, адже він став головою Гребінківської райдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині представлено нового керівника райдержадміністрації

У виступі перед присутніми гребінківцями під час свого представлення Віталій Васильович Роспопов наголосив, що він свідомий тих викликів, що чекають його на новій посаді, але він має досвід, має стійкі принципи, тож сподівається впоратися з усіма проблемами.

Серед найважливіших новий очільник Гребінківського району виділив вплив на життя району подій на Сході України, проблеми медичної галузі, освіти, соціального захисту, недостатня кількість коштів, насущні аграрні питання.

Голова РДА закликав громаду спільно працювати над вирішенням усіх проблем, бо разом ми - сила. В.В.Роспопов обіцяє прикласти всі зусилля для вирішення питань життєдіяльності Гребінківщини.

Від громади району привітав нового голову РДА заступник голови районної ради В.А. Вопошин.

Він підкреслив, що вся громада буде допомагати новому очіпьнику і підтримуватиме його ініціативи.

Від Народної ради та Спілки воїнів афганців привітав В.В.Роспопова М.М.Коваль, який наголосив, що Віталій Васильович - народний голова, тож має працювати для народу і для України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головою Гребінківської РДА призначено Роспопова Віталія Васильовича

Головним побажанням новому керівнику райдержадміністрації від керівника апарату ОДА М.І.БІлоконя було взаєморозуміння і тісна співпраця між адміністрацією і районною радою. Так працює і обласна влада. Голова Полтавської ОДА В.А.Головко постійно підкреслює, що прийшов у владу, щоб працювати для людей, щоб повернути довіру людей до чиновників. Отож, голова РДА має працювати так, щоб не соромно було дивитися людям у вічі.

Бажаємо Віталію Васильовичу успіхів у роботі, віримо в нього і підтримуємо його.

ДОВІДКА

Роспопов Віталій Васильович народився 23 травня 1961 року в с. Олександрівка Гребінківського району Полтавської області. Має вищу освіту. Закінчив у 1983 році Київський державний педагогічний інститут ім. Горького та отримав кваліфікацію вчителя фізики та астрономії середньої школи.

Трудову діяльність розпочав у 1983 році на посаді вчителя математики Величковської восьмирічної школи в с. Лазірки Оржицького району Полтавської області.

З 1985 року працював вчителем в Гребінківському районі.

З вересня 2005 року по червень 2006 року працював директором Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 м. Гребінка Полтавської області.

З червня 2006 року по червень 2010 року працював першим заступником голови Гребінківської районної державної адміністрації Полтавської області.

З липня 2010 року по серпень 2013 року працював директором районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Гребінка Полтавської області.

3 2013 року - вчитель фізики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №212 Деснянського району м. Києва.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1948
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Роспопов, РДА, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ