Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.10.2011

Гребінківський райавтодор святкує День автомобіліста і дорожника без 3-х місячної зарплати



Гребінківський райавтодор святкує День автомобіліста і дорожника без 3-х місячної зарплати

Автомобільний транспорт відіграє важливу роль, адже на нього припадає великий обсяг перевезень.

Значних зусиль докладають автомобілісти Гребінківського району, аби результати їхньої праці стали вагомим внеском у соціально-економічний розвиток району.

Не кращі часи переживає Гребінківська філія ДРП філії" Оржицький райавтодор".

Організація залишилася без державного фінансування. Така ситуація змусила колектив перейти на скорочений графік роботи. Двадцять чотири працівники Гребінківської філії ДРП трудяться лише три дні натиждень.

Напередодні Дня автомобіліста і автодорожника водії, машиністи - трактористи, дорожні працівники не мають святкового настрою. Начальник Гребінківської філії ДРП Юрій Іванович Бузина розповідає, що не вистачає коштів на паливно-мастильні матеріали, щоб. транспорт виїхав на об'єкт.

Щоб заправити 2 трактори та 2 машини, потрібно взяти кредит на 1тис. грн., це лише на один день. А для ремонту доріг у районі потрібен бітум, який коштує 9 тисяч за тону.

Відсутність фінансування райавтодору, звичайно, впливає на стан дорожного покриття та безпеку руху автомобілістів та пасажирів. Колектив сподівається, що прийдуть кращі часи і вистачатиме коштів не лише на заробітну плату, а й на проведення якісного ремонту доріг у Гребінківському районі.

Ми щиро зичимо автомобілістам і автодорожникам, щоб справдилися їх мрії, щоб був достаток і злагода у родинах! Безпечних вам доріг та щасливих поїздок!

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 977
Категорія: Новини Гребінки
Теги: райавтодор, Гребінківська філія ДРП, День автомобіліста




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ