Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.11.2013

Міліція встановила особу, підозрюваного у псевдозамінуванні залізничного вокзалу в Гребінці


Ним виявився 41-річний чоловік з Луганщини, який скоїв дзвінок до міліції, перебуваючи в Гребінці


Міліція встановила особу, підозрюваного у псевдозамінуванні залізничного вокзалу в Гребінці

Ним виявився 41-річний чоловік з Луганщини, який скоїв дзвінок до міліції, перебуваючи в Гребінці. Причини та мотиви скоєння даного кримінального правопорушення наразі встановлює міліція. Чоловік затриманий.

– Було проведено ряд оперативно-технічних заходів. Правоохоронці працювали практично усю ніч. Встановили, що чоловік, який повідомив до міліції про вибухівку в залі очікування на вокзалі, приїхав із іншої області.  На даний момент він не має постійного місця проживання. У ході розслідування з’ясують мотиви такої поведінки. На момент здійснення дзвінка чоловік знаходився на тій самій станції «Гребінка», – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області.

Нагадаємо, дзвінок від невідомого на лінію «102» надійшов 19-го листопада о 16 годині 45 хвилин. Він заявив, що в залі очікування залізничного вокзалу на станції "Гребінка", знаходиться вибухівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На станції Гребінка телефонний терорист "замінував" залізничний вокзал

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 6-ти років.

У разі, якщо суд прийме рішення про неосудність затриманого (стан психічного здоров’я), його можуть направити на примусове лікування у відповідних закладах.

ВЗГ УМВС України
в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1192
Категорія: Події
Теги: міліція, Гребінка, псевдозамінування, вибухівка, вокзал




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ