Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.09.2017

На Гребінківщині поховали 39-річного ветерана АТО, який загинув у мирному житті


Михайло Лисенко - тесля за фахом, умів робити все і дома працював сам, усе крутився у дворі, шукав, де що краще зробити


На Гребінківщині поховали 39-річного ветерана АТО, який загинув у мирному житті8 серпня у Короваях на Гребінківщині з належними військовими почестями поховали 39-річного Михайла Лисенка. Чоловік пройшов через АТО, заслужив нагороди, а загинув через нещасний випадок.

Михайло жив у Короваях, а працював у Яготині на фабриці «Рошен». Перед смертю побував у відпустці. Про це на своїй сторінці у Facebook пишуть "Події та коментарі".

По дорозі додому після першого робочого дня сів на платформу, очікуючи поїзд. Аж тут на великій швидкості проїжджав швидкий потяг і Михайла затягнуло під нього.

– У нього залишилося двоє донечок і дружина, – розповідає Сергій Кокозій, сільський голова Короваїв. – Дуже любили батька й чоловіка, плачуть постійно. Михайло таким домашнім був, працьовитим, ніколи не гуляв, не пиячив. Увесь вільний час присвячував дому, сім’ї.

Саме почав хату перекривати, майже завершив красивий «євродах». Тесля за фахом, умів робити все і дома працював сам, усе крутився у дворі, шукав, де що краще зробити. 2014 року потрапив у першу хвилю мобілізації і з честю пройшов службу. Із друзями та знайомими спогадами про службу ділився дуже скупо. Був водієм автомобіля, на якому базується ракетна установка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Гребінці у 18-ти річного місцянина вилучили наркотики (ФОТО)

Зі сторінки Михайла у Facebook можна дізнатися, що він мав цікаве захоплення – нумізматику. Спілкувався з людьми, які займаються пошуком монет та інших старожитностей за допомогою металошукачів.

Перед труною Михайла несли його медаль. Коли труну опускали в могилу, військові дали салют.

Схожі матеріали:
👁 2182
Категорія: Події
Теги: Гребінківщина, АТО, Потяг, Короваї, Михайло Лисенко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ