Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.10.2016

На Пирятинщині рятувальники ліквідували торф’яну пожежу


Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки


На Пирятинщині рятувальники ліквідували торф’яну пожежу13 жовтня о 14:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Теплівка Пирятинського району виникла пожежа на відкритій території. Відразу до місця події було направлено відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши за вказаною адресою, з’ясувалося, що виникла пожежа поверхневих покладів торфу на площі 0,001 га. Вогнеборці локалізували пожежу об  15:20, ліквідували – о 16:50. До гасіння залучалася 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Травмованих та загиблих немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Лубенщині затримали серійного злодія

Шановні громадяни!

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.
 


 

В першу чергу, не випалюйте стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

Схожі матеріали:
👁 899
Категорія: Полтавщина
Теги: Теплівка, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ