Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.02.2024

На Полтавщині чоловік під час спільного дозвілля до смерті забив односельця


Зі слів заявників, на тілі чоловіка виявлені тілесні ушкодження, а поряд лежить велосипед


поліціяПро виявлення мертвим мешканця села Білецьківка (1970 року народження) до відділення №2 Кременчуцького райуправління поліції 22 лютого близько 00:50 години повідомили місцеві мешканці. 

Зі слів заявників, на тілі чоловіка виявлені тілесні ушкодження, а поряд лежить велосипед. Поліція одразу розпочала кримінальне провадження.   

Отримавши інформацію про смерть людини, на місце події прибули працівники територіального підрозділу поліції та оперативники Кременчуцького районного управління.

При проведенні першочергових оперативних та слідчих дій (із залученням працівників відділу кримінального аналізу) поліцейські встановили, що смертельні тілесні ушкодження чоловікові завдав його знайомий односелець  під час спільного дозвілля.

Владислав Шаптала, начальник відділення №2 Кременчуцького районного управління поліції, прокоментував:

«У ході розслідування кримінального провадження ми аналізували всі ймовірні версії насильницької смерті потерпілого.

Під час відпрацювання однієї з версій оперативники встановили, що до злочину причетний місцевий житель 1972 року народження. Упродовж години працівники поліції встановили місце знаходження фігуранта  та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

У разі визнання вини судом фігуранту загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Схожі матеріали:
👁 629
Категорія: Події
Теги: злочин, поліція, Полтавщина, дозвілля, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ