Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.05.2018

На Полтавщині пройшов обласний семінар-практикум для керівників пошуково-дослідницьких краєзнавчих об’єднань


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді через призму краєзнавчих досліджень


На Полтавщині пройшов обласний семінар-практикум для керівників пошуково-дослідницьких краєзнавчих об’єднаньНа базі Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді відбувся семінар на тему: «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді через призму краєзнавчих досліджень».

У період з 17 по 18 квітня 2018 року на базі Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Хитцівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гадяцького району та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді відбувся семінар на тему: «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді через призму краєзнавчих досліджень».

Першу половину дня керівники краєзнавчих об’єднань  провели в стінах Лютенської школи, де учні та педагоги розповіли про пошукові загони, які працюють на базі зразкового краєзнавчого музею. Члени пошукового загону «Персть» та творчого об’єднання «Лютня» ділилися своїми здобутками у роботі пов’язаній з дослідженням героїчної боротьбі наших  пращурів за волю і незалежність.  До 100-річчя Української революції вони виготовили карту «УНР. Герої Гадяччини» та розробили новий екскурсійний маршрут «Місцями кровавих подій української революції», на який запросили і учасників семінару.

У другій половині дня учасники семінару працювали на базі Хитцівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, де відбувся практикум «Відродження народних звичаїв і традицій у творчій співпраці з етнографічним гуртом «Чорнобривці». Просвітницька робота історико-краєзнавчого музею «Перевесло».
 

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді
 

Завершальний день семінару пройшов у Полтаві. Учасники працювали на базі ПОЦТКУМ, працівники якого представили координаційну роботою свого закладу в межах виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Методисти центру ознайомили учасників семінару з різноманітними заходами: змаганнями, конкурсами тощо. Розповіли, як практично можна організувати роботу, у яких  обласних та всеукраїнських конкурсах можна  взяти участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможці I Всеукраїнської інтернет-олімпіади

У актовій залі була розгорнута виставку кращих пошукових звітів Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна».

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді
 

Учасником цього семінару була методист методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Л.Ю. Саган.

Леся Юріївна за активну участь у семінарі отримала сертифікат.

 
Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 882
Категорія: Освіта
Теги: захід, освіта, Полтавщина, методисти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ