Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.02.2024

На Полтавщині сварка між чоловіками закінчилася вбивством


Подія сталася в селі Манжелія, біля місцевої школи


На Полтавщині сварка між чоловіками закінчилася вбивствомДо відділу №1 (м.Глобине) Кременчуцького районного управління поліції 16-го лютого близько 01:30 надійшло повідомлення від медиків, що під час виїзду на виклик в село Манжелія вони виявили біля місцевої школи чоловіка без свідомості з численними травмами на тілі.

На жаль, під час проведення реанімаційних заходів чоловік помер на місці. Слідчими поліції розпочато кримінальне провадження.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Глобинщини та спеціалісти криміналісти Головуправління поліції Полтавщини, які одразу розпочали розслідування.

Сергій Джулай, начальник  відділу №1 Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:  
 
«У ході проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів встановлено, що між двома місцевими чоловіками під час спільного дозвілля виникла сварка, яка переросла в бійку. У ході конфлікту 35-річний чоловік спричинив потерпілому 1979 року народження тілесні ушкодження, від яких останній помер.

Слідчі поліції вилучили з місця події речові докази. Причетного до злочину чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині 60-річний чоловік вкрав автівку

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Схожі матеріали:
👁 600
Категорія: Події
Теги: вбивство, Конфлікт, злочин, сварка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ