Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.04.2017

На Полтавщині військкомат влаштував облаву на призовників (ВІДЕО)


У Лубенському районі провели адресний обхід, але призовників вдома не застали


На Полтавщині військкомат влаштував облаву на призовниківПолтавський військкомат організував рейди за участю військових та правоохоронців для розшуку призовників, які цьогоріч не з'явилися для проходження комісій.

Один з таких рейдів провели у Лубнах. У районі провели адресний обхід, але призовників вдома не застали. Двері відчиняли батьки або ж вдома не було нікого.

Тому правоохорнці залишали повістки у поштових скриньках.

Нагадаємо, з 1 квітня розпочався призов на строкову військову службу. За ухилення від повістки є адміністративна та кримінальна відповідальність. Неявка до військкомату – це правопорушення, за яке можна отримати термін до трьох років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Пирятинщини підуть служити до лав ЗСУ майже 19 юнаків (ВІДЕО)

"За весняний призов 2016 року було засуджено одного призовника до 1,5 року позбавлення волі з відстрочкою на рік і справи десяти громадян знаходяться в прокуратурі на розгляді", - заступник військового комісара Полтавського ОВК Андрій Ткаченко.

До лав Збройних Сил України та інших збройних формувань протягом квітня-травня 2017 року планують призвати більше півтисячі юнаків з Полтавщини.

Раніше Grebenka.com повідомляла, що на Гребінківщині тільки кожен четвертий призовник з'являється на призовну комісію.

 


Схожі матеріали:
👁 2063
Категорія: Полтавщина
Теги: Лубни, повістки, військкомат, призовники




Всього коментарів: 1

0
1 girkij   (23.04.2017)
Знову чергові заклики, поповняймо ряди робітничо-селянского війська, а чому кадрові військові не на передовій? Чому у військоматах ховаються здорові, червонопикі охвіцери, які не бажають поступитися місцем комісованим АТОвцям що тяжко поранені, без руки, ноги, проте душа здорова. Від них там буде більше користі, і живий приклад дійсного відважного служіння Батьківщині.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода
У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку
У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей
Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ... Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ...
На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро... На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро...
Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел... Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ