Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.02.2024

На Полтавщині викрили чергову схему розкрадання дизпалива


Спільників затримали та вручили підозри у вчиненні кримінального правопорушення


На Полтавщині викрили чергову схему розкрадання дизпаливаУ привласненні дизельного пального одного з локомотивних депо Полтавщини викрили чотирьох мешканців області, двоє з яких – службові особи підприємства на транспорті.

Спільників затримали та вручили підозри у вчиненні кримінального правопорушення. Про це повідомив заступник начальника обласної поліції Сергій Рекун.

Підпільну діяльність групи, причетної до серії кримінальних правопорушень, припинили працівники Слідчого управління спільно з оперативниками Управління карного розшуку Головуправління поліції області, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, із залученням батальйону поліції особливого призначення.

Правоохоронці встановили, що працівники локомотивного депо зливали штучно створені надлишки дизпалива у 30-літрові каністри та викидали їх під час руху з теплотяга на обумовленій ділянці перегону.

Викрадене пальне двоє спільників вантажили на ВАЗ та перевозили до місця зберігання.

затримали злочинну групу, яка промишляла розкраданням дизпалива

Сергій Рекун зазначив, що під час санкціонованих обшуків, проведених за адресами проживання фігурантів, у гаражних приміщеннях та в автомобілях, вилучено каністри та металеві бочки, в яких зберігали паливо, понад десяток мобільних телефонів та сім-карти різних операторів мобільного зв’язку, банківські карти, гроші, маршрутні листи, відомості та інші документи.

затримали злочинну групу, яка промишляла розкраданням дизпалива

Також вилучено автомобілі ВАЗ 212140 та Chevrolet Aveo, якими користувалися учасники групи.

«Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікам вже вручили підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 191 (Привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів. Триває комплекс необхідних слідчих дій», – прокоментував полковник поліції.

затримали злочинну групу, яка промишляла розкраданням дизпалива

Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
затримали злочинну групу, яка промишляла розкраданням дизпалива


Схожі матеріали:
👁 546
Категорія: Події
Теги: яка промишляла розкраданням дизпали, злочинна групав




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ