Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.09.2022

На Полтавщині викрили водія на крадіжці 160 літрів дизельного пального


Вчинено крадіжку пального, до якої причетні водії транспортних засобів


На Полтавщині викрили водія на крадіжці 160 літрів дизельного пальногоПід час чергування у Миргородському районі екіпаж Лубенського міжрайонного відділу Управління поліції охорони виявив вантажний автомобіль MAN та легковий ВАЗ, припарковані на узбіччі дороги.

У правоохоронців виникла підозра щодо вчинення крадіжки пального, до якої можуть бути причетними водії транспортних засобів.

Для з’ясування обставин події та здійснення необхідних процесуальних дій працівники поліції охорони викликали слідчо-оперативну групу Миргородського райвідділу поліції та спеціаліста-криміналіста.

Як повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, слідчі та оперативники встановили, що каністри з викраденим пальним 54-річний водій вантажівки передав 25-річному місцевому жителю. На місці події слідчі вилучили 160 літрів дизельного пального та гроші, якими водій ВАЗу розрахувався за заповнені каністри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі у Гребінківській громаді в результаті ДТП травмований пішохід

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчий підрозділ Миргородського райвідділу поліції, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

У рамках відкритого провадження тривають слідчі дії.


На Полтавщині викрили водія на крадіжці 160 літрів дизельного пального


На Полтавщині викрили водія на крадіжці 160 літрів дизельного пального


Схожі матеріали:
👁 773
Категорія: Події
Теги: Крадіжка, Дизельне пальне




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ