Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.11.2014

Працівники ДАІ Полтавщини працюють на попередження


У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, працівники ДАІ Полтавщини провели профілактичні заходи "Безпечна швидкість"


Працівники ДАІ Полтавщини працюють на попередження

У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, працівники ДАІ Полтавщини провели профілактичні заходи під назвою "Безпечна швидкість" та «П’яний за кермом - злочинець», вжиття яких суттєво знижує динаміку аварійності на автодорогах.

Як показує практика, саме перевищення швидкісного режиму або вживання водіями алкогольних напоїв, являються чи не найголовнішою причиною скоєння дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

Під час несення служби працівники ДАІ звертають увагу на кермувальників, які перевищують швидкість та знаходяться в стані алкогольного сп’яніння.

Спілкуючись із водіями, працівники Державтоінспекції постійно наголошують останнім завжди дотримуватися Правил дорожнього руху, бо лише таким чином можна уникнути трагічних наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготовка до зими - головне питання гребінківських депутатів

«На місці скоєння ДТП неодноразово доводилося бачити людей, які у розпачі, але добре усвідомлюють, що причиною автопригоди стало порушення чинного законодавства, - говорить Петро Блажівський, начальник Державтоінспекції в Полтавській області, - наше завдання не допустити та попередити дорожньо-транспортні пригоди, які калічать та забирають життя громадян!».

 УДАІ УМВС України  в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 902
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, працівники ДАІ, село Літки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ