Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.08.2015

Сільські голови Гребінківщини зводили фортифікаційні споруди на Донеччині


На рівні із чоловіками на спорудженні захисних укріплень працювали дві жінки


Сільські голови Гребінківщини зводили фортифікаційні споруди на ДонеччиніВже більше року у нашій державі йде війна. Бойові дії на Сході не припиняються ні на день.

В той же час наразі дуже важливим завданням для усього суспільства є спорудження фортифікаційних споруд вздовж лінії розмежування. Згідно із завданням головнокомандувача та Президента України на Сході по лінії розмежування із бойовиками триває інтенсивне будівництво цих споруд.

Полтавській області доручено спорудження укріплень в Артемівському районі Донеччини.Не залишилися осторонь і гребінківці під час проведення цих важливих робіт.

6 липня на Схід держави вирушила делегація з Гребінківщини. З власної ініціативи та за покликом серця вирушили до прифронтового Артемівська голови сіл Гребінківського району.

На рівні із чоловіками на спорудженні захисних укріплень працювали дві жінки, голови Тополівської та Кулаженської сільських рад, які були єдиними на цілому будівництві.

За сприяння райдержадміністрації та районної ради була організована ця поїздка. Відгукнулися керівники фермерських господарств та приватні підприємці Гребінківщини, які допомогли і забезпечили делегацію паливом, транспортом та продуктами харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині стартує сезон полювання на пернату дичину


Взводно-опорні пункти, які споруджують полтавці, знаходяться всього за 2-5 кілометрів від блокпостів проросійських терористів.

Гребінківцям довелося працювати неподалік Горлівки та Дебальцевого. Було чути постріли та розриви. У непростих умовах довелося працювати. Але основне завдання група виконала, були обладнані бліндажі, місця для укриття особового складу.

Цей вчинок наших земляків повинен стати прикладом для багатьох з нас, як бути справжніми патріотами.
 


 
За матеріалами: "Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1607
Категорія: Новини Гребінки
Теги: жінки, Гребінківщина, укріплення, сільські голови




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ