Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.10.2012

Тендітна русява дівчинка з Гребінки опановує гру на музичному символі України


Дев'ятикласниця Гребінківської школи №4 Валерія Коваленко в Гадячі під час «Карооке на майдані» підкорила своїм життєрадісним характером...


Тендітна русява дівчинка з Гребінки опановує гру на музичному символі України

29 серпня в Гадячі під час «Карооке на майдані» глядачі запам'ятали тендітну русяву дівчину з Гребінки, яка так гарно заспівала, що її вибрав ведучий Ігор Кондратюк.

Вона тоді не потрапила до числа тих, хто боровся за перемогу, хоча й мала всі шанси.

Дев'ятикласниця Гребінківської школи №4 Валерія Коваленко підкорила своїм життєрадісним характером, щирістю та по-дорослому мудрим поглядом на життя. Окрім того, що гарно співає, вона ще й навчається гри на чудовому українському інструменті - бандурі.

Дівчина росте в дружній родині, але без матері Батько Олександр Іванович робить усе можливе. щоб дати дітям гарну освіту. Старша сестра Валерії навчається в Полтавському педуніверситеті, а брат - у Київському політехнічному інституті. І сама вона мріє про подальше навчання:

- Як усім дітям, мені хочеться стати відомою співачкою чи музикантом. Є сили, але не завжди виходить, те що хочу. Старатимуся, звичайно. Після закінчення школи мрію займатися музикою, вступатиму в Полтавське музучилище, потім - у консерваторію в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможця телепрограми «Караоке на майдані» з Гребінківщини покажуть 9 грудня на каналі СТБ

У житті дівчини було чимало перемог на міжнародних, всеукраїнських конкурсах, таких як «Мистецькі барви» у Прилуках, на обласних -«Естрадна веселка», «Зорепад», «Сузір'я ліри».

Каже, що виборювала перші місця й гран-прі й що це - завдяки вчительці Олені Володимирівні Цяпко, яка вкладає душу в навчання своїх вихованців.

А ще Валерія хвилюється за те, щоб державне фінансування дитячих мистецьких закладів було на кращому рівні, адже саме в них підростають таланти, якими завжди пишатиметься Україна.

Події та каментарі


Схожі матеріали:
👁 1596
Категорія: Культура
Теги: Бандура, Валерія Коваленко, гран-прі, «Карооке на майдані», Ігор Кондратюк, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ