Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.04.2017

У Гребінці відбулися змагання першості міста серед школярів з легкоатлетичного чотириборства


Перше місце серед юнаків 2005-2006 років народження зайняв Завадський Костянтин (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4)


У Гребінці відбулися змагання першості міста серед школярів з легкоатлетичного чотириборства29 березня та 10 квітня 2017 року на Центральному міському стадіоні відбулися змагання першості міста серед школярів з легкоатлетичного чотириборства "Дружба". Про це Grebenka.com повідомили у відділі освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА.

Дівчата та юнаки 2003-2004 років народження змагалися в бігу на 60 та 800 м, стрибках у довжину, метанні м'яча. Дівчата та юнаки 2005-2006 років народження змагалися в бігу на 60 та 600 м, стрибках у довжину, метанні м'яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці пройшов Всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2006 – 2007 р. н.

Переможцем змагань серед юнаків 2003-2004 років народження став Бердега Роман (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1), друге місце зайняв Ємець Сергій (Гребінківська гімназія), третє - Холоша Іван (Гребінківська гімназія).

Серед дівчат цього ж віку переможцем стала Гончар Аліна (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4), на другому місці Лещенко Катерина (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2), на третьому - Пісня Софія (Гребінківська гімназія).

Перше місце серед юнаків 2005-2006 років народження зайняв Завадський Костянтин (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4), друге - Гугля Владислав (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4), третє - Великий Ростислав (Гребінківська гімназія).

Серед дівчат 2005-2006 років народження перемогла Козін Вікторія (Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4), на другому місці - Садова Вікторія (Гребінківська гімназія), на третьому - Мінченко Анастасія (Гребінківська гімназія).

В загальному заліку І місце посіла команда Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, друге - Гребінківської гімназії, третє - Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. 

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1100
Категорія: Спорт
Теги: першість, Спорт, Гребінка, легка атлетика, чотириборство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ