Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.04.2020

У Гребінці виділили 642 тисячі гривень на цивільний захист населення


На засіданні 33 сесії додатково спрямували 200 тисяч гривень медикам для проведення профілактичних заходів запобігання поширення коронавірусу


У Гребінці виділили 642 тисячі гривень на цивільний захист населенняГребінківська міська рада виділила 642 тисячі гривень на цивільний захист населення, в тому числі для проведення профілактичних заходів запобігання поширення коронавірусу на території Гребінківської ОТГ – 442 тисячі гривень.

Минулого тижня відбулися засідання постійних депутатських комісій та чергова 33 сесія Гребінківської міської ради. Зважаючи на введені на всій території України карантинні заходи, постійні депутатські комісії, які зазвичай проводять спільні засідання, проводилися окремо.

7 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва. Депутати погодили порядок денний 33 сесії та розглянули проєкти рішень, що виносяться на сесію. Також на засіданні виступили директор КНП «Гребінківська ЦРЛ» Віктор Кривошея та заступник директора КНП «Гребінківський ПМСД» Альона Терещенко, які поінформували, куди саме були витрачені кошти, виділені міською радою на позачерговій 32 сесії. Зокрема Центральною районною лікарнею закуплено медикаменти на 30 тисяч гривень, а Центром первинної медико-санітарної допомоги придбано дезінфікуючі засоби та засоби захисту (халати, маски) на суму 33 тисячі гривень.

8 квітня постійна комісія з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування розглянула великий обсяг земельних питань. Розглянуті проєкти рішень рекомендували до розгляду та затвердження.

9 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ. Члени комісії погодили проєкт розпорядження міського голови «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 30.03.2020 №126 «Про скликання 33-ї сесії Гребінківської міської ради VII скликання». Було вирішено провести пленарне засідання 33 сесії на території центрального міського стадіону, а у випадку ускладнення погодних умов у залі міського будинку культури.

10 квітня, оскільки погодні умови не дозволи провести засідання сесії на території стадіону, засідання відбулося в залі міського будинку культури.

У Гребінці виділили 642 тисячі гривень на цивільний захист населення


На засіданні 33 сесії додатково спрямували 200 тисяч гривень медикам для проведення профілактичних заходів запобігання поширення коронавірусу на території Гребінківської ОТГ. 100 тисяч гривень – КНП «Гребінківська ЦРЛ» та 100 тисяч гривень – КНП «Гребінківський ПМСД» для придбання засобів захисту та дезінфекції і медикаментів необхідних для подолання коронавірусу. Присутні на сесії керівники даних медичних закладів подякували міській раді за підтримку і поінформували депутатів про заходи запобігання поширення коронавірусу.

Крім того направили 950 тисяч гривень на утримання Гребінківського територіального центру соціального обслуговування населення, для забезпечення соціальними послугами громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком.


У Гребінці виділили 642 тисячі гривень на цивільний захист населення
 

З початку 2020 року вже 9 породіль скористалися Програмою підтримки породіль у Гребінківській ОТГ і отримали по 5 тисяч гривень матеріальної допомоги. Відповідні розпорядження міського голови затверджено на сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці проводять дезінфекцію під'їздів багатоквартирних будинків

Прийнято рішення, які стосувалися надання матеріальних допомог відповідно до Програм соціального захисту та підтримки учасників АТО та і затверджено зміни до низки програм. Також депутати заслухали і затвердили звіт про виконання бюджету Гребінківської ОТГ за 1 квартал 2020 року. Прийнято ряд земельних та інших питань.

У пленарному засідання 33 сесії міської ради взяли участь 18 депутатів. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко.

Гребінківська міська об"єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 1257
Категорія: Новини Гребінки
Теги: сесія, Гребінка, міська рада, коронавірус




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ