Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.03.2018

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості


Заключний концерт став чудовим подарунком для тих, хто є шанувальником народної пісні та мистецтва


У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості 25 березня в районному Будинку культури відбувся заключний концерт районного огляду- фестивалю народної творчості «Родослів».

У ньому взяли участь кращі колективи і виконавці з 12 сільських закладів культури, школи естетичного виховання, районного Будинку культури.

Урочисто відкрив концерт та привітав аматорів сцени та майстрів народного мистецтва директор обласного Центру народної творчості та культурно-освітньої роботи, член Національної Всеукраїнської музичної спілки, голова комісії – Дмитро Соколов.

Цьогоріч за підсумками заключного концерту підтвердили звання «народний самодіяльний», «народний аматорський», «зразковий аматорський» - хорові колективи «Ветеран» (РБК), Березоворудського СБК, Теплівського СБК, Великокручанського СК, фольклорні колективи «Древо» Крячківського СК, «Горлиця» Давидівського СБК, «Заспів» та «Молодички» Сасинівського СБК, вокальні ансамблі «Джерело» (РБК), «Приудайські козаки» Великокручанського СК, «Чураївна» Дейманівського СБК, «Культурні молодички» Теплівського СБК, «Березичі» Березоворудського СБК, «Берегиня» Повстинського СБК, «Полісяночка» Новомартиновицького СК, хореографічний колектив «Стиль» школи естетичного виховання, також шановне журі переглянули колективи, які подали документи на почесне звання, це хореографічний колектив «Флеш» та вокальне родинне тріо «Водограй» РБК, вокальний ансамбль «Смотричани» Смотриківського СБК та вокальний ансамбль «Співуча Вікторія» Вікторійського СБК та вокальний ансамбль «Старости» Березоворудського коледжу Полтавської державної аграрної академії.

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості
 

Перед початком концерту присутні на святі жваво і не менш захоплено знайомилися з виставкою робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва клуба за інтересами «Світлиця» Дейманівського СБК, керівник Любов Колядко та гурток «Диво» Вікторійського СБК, керівник Наталія Демерджі, яка була представлена у фойє районного Будинку культури.

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості


По завершенні концерту аматорів сцени та майстрів народного мистецтва привітали заступник голови Пирятинської районної державної адміністрації Ольга Яременко, голова Пирятинської районної ради Сергій Пазюк, завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Олег Холод та вручили Сертифікати на суму 10 тисяч грн. – народному самодіяльному хоровому колективу клубу «Ветеран» Пирятинського РБК, Смотриківському, Яцинівському, Давидівському, Березоворудському СБК та Березоворудському коледжу Полтавської державної аграрної академії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творчий ювілей “Тріо “Мальви"

Журі відзначили відповідальне ставлення організаторів заходу до підготовки і проведення районного огляду-фестивалю народної творчості «Родослів» та підтвердження статусу звання «народний (зразковий) аматорський колектив» закладів культури.

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості
 

Заключний концерт став чудовим подарунком для тих, хто є шанувальником народної пісні та мистецтва. Тож щира вдячність самодіяльним аматорам, всім, хто несе красу пісні, за те, що популяризують і розвивають українське народне та сучасне естрадне мистецтво, наповнюючи його живим змістом.


У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості

 

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості

 

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості

 

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості

 

У Пирятині відбувся фестиваль народної творчості


Пирятинська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1156
Категорія: Культура
Теги: фестиваль, пирятин, концерт, Родослів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ