Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.04.2017

У весняному березовому гаї на Полтавщині пройшов обласний чемпіонат з легкоатлетичного кросу


Чемпіонат Полтавської області з легкоатлетичного кросу провели у Миргороді


У весняному березовому гаї на Полтавщині пройшов обласний чемпіонат з легкоатлетичного кросуЧемпіонат Полтавської області з  легкоатлетичного кросу провели  у Миргороді.

Весняний березовий гай Миргорода став спортивним майданчиком для учасників чемпіонату Полтавщини з легкоатлетичного кросу.

У змаганнях взяли участь спортсмени та збірні  команди ДЮСШ трьох міст та чотирьох районів області.

Для баскетболіста Сергія Піучевського бігові навантаження - обов'язковий елемент тренувань.

Сергій Піучевський, учасник забігу, Миргородська ДЮСШ: Я займаюсь баскетболом уже третій год, Ми бігаєм по 40 минут. Я думаю бігти на довгій дистанції.Я бажаю виносливості, щоб пробігли добре ці круги і я займаюся спортом і бажаю, щоб інші це робили, не курили за вуглами.

Думку представниць слабкої статі висловлює Катерина Шевченко з Пирятина. Каже, що любов до спорту їм  прищеплюють в школі.

Катерина Шевченко, учасниця забігу, Пирятинська ДЮСШ: Ми вдруге приїхали до Миргорода,   в тому році зайняли призові місця. У нас фізкультура кожного дня, вчителі намагаються придумати щось нове, шоб нам було цікавіше виконувати ті чи інші вправи.

За словами голови обласної федерації легкої атлетики  Олександра Горбачова, крос у Миргороді для багатьох став стартом у великий спорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команди Полтавщини продовжують підготовку до старту сезону 2017

Олександр Горбачов, голова обласної Федерації легкої атлетики: З цих змагань вийшло багато спортсменів, які входять до складу збірної Полтавської області і є кандидатами до збірної команди України.

Змагалися окремо хлопці і дівчата у командному та особистому заліках: на один, два, три та 8 км. Загалом у марафоні взяли участь майже сто спортсменів різного віку. Чемпіонат Полтавської області з  легкоатлетичного кросу проходить у Миргороді з 2000 року.

За підсумками змагань  призові місця розподіли так:
Серед  міст :
1 місце – Полтава
2 місце – Лубни
3 місце – Миргород

Серед  районів :
1 місце – Лохвицький
2 місце – Пирятинський
3 місце – Полтавський
4 місце – Гребінківський

Про це повідомляє телеканал Лтава
 

ВІДЕО:



Схожі матеріали:
👁 1177
Категорія: Спорт
Теги: Спорт, Миргород, легкоатлетичний крос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ