Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.05.2014

Управлінським кадрам Полтавщини надається можливість стажування у Німеччині


У Полтавській області триває реалізація Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва


Управлінським кадрам Полтавщини надається можливість стажування у Німеччині

У Полтавській області триває реалізація Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", яка включає в себе  2 етапи:

І. Перепідготовку у вищих навчальних закладах, яка здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету Українипротягом 6-10-ти місяців, залежно від форми навчання (очної чи заочної), з подальшим отриманням Диплому про перепідготовку державного зразка за фахом "Економіка і підприємництво" або "Менеджмент".

Вимогами до учасників перепідготовки є: закінчена вища освіта, базове знання щонайменше однієї західної мови, досвід роботи на управлінських посадах в підприємницьких структурах не менше 1 року, відповідність віковим критеріям (від 25 до 40 років).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І Обласний конкурс "Успішна жінка Полтавщини"

Детальна інформація знаходиться на веб-сайті www.inwent.org.ua в розділі "Програма підготовки менеджерів" - "Українська частина програми".

Прийом документів здійснюється до 01.06.2014 Регіональною робочою групою МЦПК по Полтавській області (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, кім. 225, тел. (05322) 7-21-55).

ІІ. Стажування менеджерів за кордоном. Цей етап реалізується за рахунок міжнародної технічної допомоги.

Детальна інформація знаходиться на  сайті www.giz.de/gc21/mp/ua у розділі "Програма підготовки менеджерів" - "Інформація для кандидатів на стажування" або за телефоном (044) 228-42-54.

Прийом документів здійснюється до 15.05.2014 Регіональною робочою групою МЦПК по Полтавській області (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, кім. 225, тел. (05322) 7-21-55).

Полтава сьогодні



Схожі матеріали:
👁 1277
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, менеджмент, Управлінські кадри




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ