Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.07.2017

В Гребінці відбулось свято музики і мототехніки (ФОТО)


Особливістю цьогорічної процедури реєстрації була можливість зареєструватись попередньо через інтернет


В Гребінці відбулось свято музики і мототехнікиМото-рок-фестиваль “Небеса”, заснований Олександром Катрушем та Олександром Вельбоєм, давно став невід’ємною частиною Гребінки та району. В 1999 році було започатковано традицію, яка мала назву “Фестиваль молодіжної музики”, згодом до заходу приєднались байкери, і в 2008 році подія набула формату байк-злету та отримала назву “Мото-рок-фестиваль “Небеса”.

З невеличкого концерту пам’яті друга і земляка Василя Деркача фест перетворився на захід, присвячений пам’яті людей, чиє життя обірвалось у молодому віці. “Час згадати друзів” - таким є слоган фестивалю. Адже кожному з присутніх є кого згадати!
 
Попри чутки, що ширились Гребінкою, ніби “Небеса” дійшли до моменту агонії, фестиваль відбувся на рівні, і навіть дощ, гроза і відсутність світла не зіпсували свято!
 
Вагомий внесок у проведення цьогорічного фестивалю зробив гребінківський міський голова В.І. Колісніченко. Окрім допомоги, яка висловилась у вирішенні ряду питань та необхідному забезпеченні, мер міста вшанував організаторів неофіційним візитом у парк та пригостився стравами польової кухні.
 
Цьогоріч до постійних організаторів приєдналась команда київських ентузиастів на чолі з байкером на ім’я Feliks. Кияни організували цілодобову роботу реєстраційно-організаційного пункту. Як виявилось, недарма, бо деякі гості дістались фестивалю лише вночі.

Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка
 

На реєстрації також знаходився пункт надання медичної допомоги. На щастя, оцінити кваліфікацюю медичного працівника не довелось нікому, лише кілька осіб звернулись до медбрата по медикаменти.
 
Намет для реєстраційного пункту було надано Гребінківським районним Будинком культури, який також забезпечив фестивальну сцену звуком та світлом у перший концертний вечір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небеса 2016
 
Генеральний партнер фестивалю - кафетерій “Карпати” - не лише відпускав гостям страви та напої, а ще й охолоджував розігріте на пекучому сонці пиво та інші напої, що приносили гості.

 
Небеса 2017, м. Гребінка
 
 
Байкери, що придбали реєстраційні пакети, отримали значок, наклейку, браслет зі стрічок, бейджик учасника та лотерейний номер, який давав шанс виграти приз. Також зареєстрованих гостів пригощали смачними стравами на польовій кухні.

Особливістю цьогорічної процедури реєстрації була можливість зареєструватись попередньо через інтернет.

Кожен, хто зареєструвався попередньо, отримав знижку на пакет, а тих, хто відрізнився при реєстрації онлайн (привів найбільшу кількість народу, реєструвався пізно вночі тощо), кияни заохотили подарунками.


 
Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка


Небеса 2017, м. Гребінка

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2154
Категорія: Суспільство
Теги: Небеса. 2017, фестиваль, Мото-рок фестиваль, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ