Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.10.2019

Алюміній - краще рішення


"Теплі" і "холодні" алюмінієві двері: в чому різниця?


Ви стоїте перед складним вибором правильного рішення для вхідної групи вашого магазину або котеджу? Безумовно вам хотілося б знайти оптимальне співвідношення ціни і якості в цьому питанні! Як показує багаторічний досвід експлуатації ідеальний варіант рішення - алюмінієві двері, що мають відмінні експлуатаційні характеристики і прийнятну ціну. Двері і фурнітура зберігають свої властивості упродовж усього періоду експлуатації під час  складних умов Українського клімату.

Алюміній упевнено потіснив по усіх позиціях пластик і дерево, у сфері виготовлення вхідних дверей і вхідних груп. Цьому є просте і очевидне пояснення: алюмінієві профільні системи мають безперечні переваги: малу вагу і високу міцність, у них набагато більший термін експлуатації, профіль не веде на морозі, він не стає крихким, а при різкій сезонній зміні температур алюмінієві двері не міняють свої габаритні розміри. Матеріал екологічний і пожежобезпечний

Двері з алюмінію від ПП "Алуніт" відрізняються підвищеним терміном служби, вони розраховані на інтенсивні щоденні навантаження.

Давайте спробуємо розібратися, про що треба знати при виборі алюмінієвих дверей.



 
 

"Теплі" і "холодні" алюмінієві двері: в чому різниця?

ПП "Компанія Алуніт" на сучасному європейському устаткуванні робить "теплі" або "холодні" вхідні алюмінієві двері, в строгій відповідності з проектом будівельними нормами і побажаннями замовника.

"Теплі" алюмінієві двері

"Теплі" алюмінієві двері виготовляються для опалюваних приміщень. Тепла профільна система має у своїй структурі спеціальну поліамидную вставку, вона не допускає промерзання профілю і має додаткову здатність, що віброгасить, завдяки цьому алюмінієві вхідні двері мають чудову звукоізоляцію. Найчастіше алюмінієві вхідні двері з "теплого профілю" встановлюють в квартирах або приватних будинках, зимових садах, і в зовнішньому контурі скління тамбурної групи.

"Холодні" алюмінієві двері

"Холодні" алюмінієві двері виготовляються з суцільного алюмінієвого профілю без термовставок, і тому дешевше за "теплі" двері. Вони ідеально підходять для установки в неопалюваних приміщеннях. Такі конструкції фахівці ПП "Компанія Алуніт" рекомендують використовувати в алюмінієвих перегородках або міжкімнатних дверях в офісах, лікарнях, школах і інших громадських будівлях і у внутрішньому контурі тамбурів вхідних груп.

Основні типи конструкцій алюмінієвих дверей

  • Розпашні двері з однією або двома стулками отримали широке застосування для установки в громадських приміщеннях: офісні приміщення, супермаркети, магазини, до виробничих і медичних установ.

  • Двері, що коливаються (маятникові), відкриваються в обидві сторони, вони навішуються на спеціальні петлі. Такі алюмінієві двері встановлюються в місцях з великим потоком відвідувачів.

  • Розсувні портальні конструкції можуть мати від однієї до чотирьох дверних стулок, підходять для використання як панорамного скління котеджу, а також як мобільна перегородка усередині приміщення. У великих торгових центрах доцільно встановлювати автоматичні розсувні двері.

  • Розсувні двері "гармошка" є декількома секціями, сполучені між собою спеціальними петлями. Відкриваючи і закриваючи двері, забезпечується рух панелей по тих, що направляють. Вони компактно збираються в гармошку при відкритті, надаючи таким чином багато вільного простору.

  • Евакуаційні і спеціальні двері. Призначення таких дверей на шляхах евакуації - дати людям можливість безпечно покинути будівлю в екстреному випадку. Для цієї мети краще за інших підходять двері з системою "Антипаніка", що відкриваються зсередини без ключа.


Схожі матеріали:
👁 608
Категорія: Прес-реліз
Теги: Розсувні двері, Двері з алюмінію, алюмінієві двері, двері




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ