Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.06.2019

Архівні стелажі для зберігання документації


Різновиди архівних стелажів


Купити архівні стелажі компанії "Таргетгруп" https://target-group.com.ua - означає отримати в розпорядження високотехнологічне, міцне і надійне устаткування, яке за усіма параметрами відповідає сучасним стандартам технічного оснащення архівів.

Різновиди архівних стелажів

Стаціонарні - збірні конструкції, які призначені для установки в просторих приміщеннях з можливістю організації постійних проходів для відвідувачів і персоналу.

Мобільні з механічним приводом - комбіновані стелажні групи, які пересуваються по прокладеному на підлозі рейковому шляху, відкриваючи необхідний для доступу прохід. Ефективно економлять простір, прості в пристрої і обслуговуванні, зручні в зверненні.

Мобільні з електричним приводом - універсальні пересувні архівні стелажі, які наводяться в рух за допомогою електроприводу. Відрізняються компактністю розміщення і простотою в управлінні, не вимагають докладання фізичних зусиль від архіваріуса, економлять корисний простір приміщення і управляються за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення.

Дворівневі стелажі з електроприводом - мобільні групи з компактним розташуванням в приміщеннях з високими стелями. Дозволяють максимально освоїти корисний простір сховища і організувати зручний і швидкий доступ до необхідних предметів зберігання.


Архівні стелажі для зберігання документації
 

Критерії вибору устаткування

Кожна з представлених категорій устаткування призначена для різних функцій і приміщень. Основні параметри, які визначають вибір конкретної моделі при проектуванні:

Розміри приміщення. Довжина, ширина і висота відведеного під архів місця визначають необхідність купити архівні стелажі з певними геометричними параметрами. Просторові площі дозволяють встановити стаціонарні конструкції з постійно відкритим доступом до предметів зберігання. Зменшити архів в розмірах займаного простору можна за рахунок застосування пересувних моделей.

Періодичність звернення. Характер завантаженості архіваріуса під час роботи визначає необхідний рівень автоматизації. Для скорочення часу пошуку необхідної одиниці зберігання варто розглядати варіанти оснащення архіву пересувними моделями.

Умови зберігання. Характер предметів, які знаходяться в архіві, визначає необхідність використання архівних стелажів відкритого або закритого типу, наявність природного або примусового провітрювання, системи контролю доступу, замків і герметичних ущільнень.

Схожі матеріали:
👁 814
Категорія: Прес-реліз
Теги: Документація, Архівні стелажі, стелажі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ