Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2024

Арт-терапія для клієнток пробації та їхніх рідних


Арт-терапевтичне заняття додало клієнткам пробації ресурсу, змотивувало їх тягнутися до прекрасного, змінюватися та розвиватися


Арт-терапевтичне заняття

Пробаціонери Гребінківщини організували для клієнток пробації та їхніх рідних заняття з арт-терапії.

Підоблікові створювали свої роботи під онлайн керівництвом арт-терапевтки Ольги Середи, яка є фахівчинею з правопівкульного інтуїтивного метафоричного малювання. Малювання правопівкульне - оскільки під час процесу задіяна права півкуля, що відповідає за інтуїцію, уяву, креативність й образне мислення; інтуїтивне – тому що розвиває інтуїцію, взаємодію з підсвідомістю і внутрішньою дитиною; метафоричне – бо кожна робота створюється з метою вирішення певного питання, в кожному малюнку є своя власна метафора, яка опрацьовується в процесі.

Арт-терапевтичне заняття

Окрім цього, клієнтки пробації отримали підтримку й консультації фахівчині Гребінківського МЦСС Наталії Омельяненко, яка теж долучилася до заняття. У невимушеній творчій атмосфері підоблікові змогли прогворити з нею свої страхи, поділитися проблемами, які турбують, та дізнатися про можливі шляхи їх вирішення.

Арт-терапевтичне заняття

Арт-терапевтичне заняття додало клієнткам пробації ресурсу, змотивувало їх тягнутися до прекрасного, змінюватися та розвиватися.


Арт-терапевтичне заняття

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 574
Категорія: Актуально
Теги: пробація, Арт-терапевтичне заняття, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ