Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.04.2022

Навчаємо клієнтів пробації приборкувати агресивну поведінку


Для суб’єктів пробації Лубенського районного сектору №1 проведено захід «Обличчя та маски агресії»


Навчаємо клієнтів пробації приборкувати агресивну поведінку

В процесі здійснення соціально-виховної роботи з підобліковими працівники служби пробації Гребінківщини тісно співпрацюють з Гребінківським міським центром соціальних служб Гребінківської міської ради.

20 квітня 2022 року для суб’єктів пробації Лубенського районного сектору №1 фахівцем із соціальної роботи Наталією Омельяненко проведено захід «Обличчя та маски агресії». Основною метою даної зустрічі є приборкання агресивної поведінки засуджених, обговорення питання, як можна інтегрувати свій агресивний потенціал і виразити його соціально–прийнятим способом, а також розвиток умінь аналізувати стан злості та агресивності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фахівці Гребінківського бюро правової допомоги надали роз'яснення щодо відповідальності за мародерство

Під час зустрічі фахівець провела з присутніми тести щодо визначення типу особистості, що дає змогу охарактеризувати особистісні якості і особливості поведінки засуджених, а також допомагає визначити рівень психологічної сумісності з певними типами людей, та дала вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Схожі матеріали:
👁 574
Категорія: Актуально
Теги: агресивна поведінка, Гребінка, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ