Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2024

Тактичний безпілотник ARES, українських розробників, не боїться РЕБ, тривалість польоту до 150 хвилин


ARES є безпілотним літальним апаратом оперативно-тактичного рівня


Тактичний безпілотник ARES

Українська компанія FLYTECH представила розвідувальний безпілотник ARES. БПЛА вже використовують українські військові на передовій.

ARES є безпілотним літальним апаратом оперативно-тактичного рівня. Тривалість польоту безпілотника становить до 150 хвилин, дальність зв'язку сягає 50 км, для розгортання комплексу потрібно лише 15 хвилин. ARES можна запускати з руки, а посадку роблять за допомогою пульта.

Безпілотник має багатоканальний зв'язок. Це дає можливість перемикатися на резервні канали без втрати керування у випадку, якщо ворог використовує засоби РЕБ, що глушать одну з частот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окопний РЕБ PARASOL захистить від дронів окупантів на дистанції 200 метрів

Тактичний безпілотник ARES досить легкий у ремонті та не вимагає багато часу на виробництво, що впливає на дешевшу порівняно з аналогами ціну.

Тактичний безпілотник ARES
 

Компанія FLYTECH розробила також новий безпілотник ARES 2, який буде оснащений новою системою зв'язку та покращеною камерою. Також у компанії працюють над дроном-камікадзе ARES 3, бойовий радіус дії якого охоплюватиме до 40 км.

Схожі матеріали:
👁 127
Категорія: Технології
Теги: тактичний дрон, БПЛА, безпілотник, Дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ