Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2017

Березівська школа: Шевченківські дні


У шкільній бібліотеці діяла виставка "І нині живий поміж нас"


Березівська школа: Шевченківські дніЗ 9 по 16 березня 2017 року у Березівській школі були проведені дні вшанування пам’яті національного генія, народного поета України Тараса Григоровича Шевченка.

У навчальному закладі пройшли різноманітні заходи з метою поглиблення знань учнів та вияву поваги і любові до Кобзаревого слова.

Приємно відмітити, що учні усіх класів активно долучилися до відзначення Шевченківських днів. У шкільній бібліотеці діяла виставка "І нині живий поміж нас".

Учитель початкових класів Корнєва С.В. провела літературні читання для учнів 1-4 класів. Класними керівниками 1-9 класів проведено тематичні бесіди. Мітіна С.М. підготувала і провела літературно -музичну композицію, де учні декламували вірші поета, слухали пісні, дізналися про цікаві факти із життя Великого Кобзаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №4: 175 років з Дня народження М.В. Лисенка

Учні 5-9 класів переглянули мультимедійну презентацію про життя і творчість видатного генія українського народу, яку підготував учень 9-го класу Осаулко Владислав.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 




Березівська школа


Схожі матеріали:
👁 956
Категорія: Шкільний екран
Теги: Шевченківські дні, Березівка, школа, шкільний екран




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ